sunnflower
Fanka BB :)
wiesz Elena że nawet nie wiem jaką metodą... a są jakieś różne?
one jeszcze zbledną i się zmniejszą jak mi powieki wrócą do normalnych rozmiarów także będzie to na zasadzie wyrazistych oczu a nie wielkiej ciemnej kreski - mam nadzieję
A czy bolało - no cóż, w sumie to nie mogę powiedzieć żeby jakoś strasznie bolało, bardziej mnie piekły oczy bo mi się znieczulenie do oka dostało niż te kreski, chociaż na dole trochę czułam - do przyjemności to nie należy ale w obliczu porodu to pikuś
one jeszcze zbledną i się zmniejszą jak mi powieki wrócą do normalnych rozmiarów także będzie to na zasadzie wyrazistych oczu a nie wielkiej ciemnej kreski - mam nadzieję
A czy bolało - no cóż, w sumie to nie mogę powiedzieć żeby jakoś strasznie bolało, bardziej mnie piekły oczy bo mi się znieczulenie do oka dostało niż te kreski, chociaż na dole trochę czułam - do przyjemności to nie należy ale w obliczu porodu to pikuś

) no i w ogóle mam małe oczy
więc poszkodowana tak przez los i naturę zainteresowałam się makijażem małych oczu. I kreski są jak najbardziej dozwolone - ale tylko na górnych powiekach. Na dolnej powiece biała lub cielista kreska (na tej wodnej części). 
bo ja to sobie też sama pomalować nie umiem hehe
ale za to dzisiaj pewnie nadrobi i da nam popalić. teraz sobie słodko śpi, ale już trochę zdążył pomarudzić rano - cały czas musialam go zabawiać to spokój, a jak odchodziłam to ryk. teraz czekam aż się obudzi mały głodomor bo chciałam zdjęcia skoczyć odebrać i zrobić małe zakupy bo wszystko mi się kończy.