• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

wiesz Elena że nawet nie wiem jaką metodą... a są jakieś różne?
one jeszcze zbledną i się zmniejszą jak mi powieki wrócą do normalnych rozmiarów także będzie to na zasadzie wyrazistych oczu a nie wielkiej ciemnej kreski - mam nadzieję ;)
A czy bolało - no cóż, w sumie to nie mogę powiedzieć żeby jakoś strasznie bolało, bardziej mnie piekły oczy bo mi się znieczulenie do oka dostało niż te kreski, chociaż na dole trochę czułam - do przyjemności to nie należy ale w obliczu porodu to pikuś ;)

reklama
Sunflower - bardzo fajnie to wygląda!!
A jaka wygoda później:tak::tak:
sunnflower ładnie a powiedz czy bolało? ja zawsze tez chciałam sprobowac ale teraz nosze juz na stale okularki wiec kreski odpadaja bo pomniejszaja oczy
gwiazdeczko, ja też noszę okulary, mam duży minus (więc pomniejszają oczy:crazy:) no i w ogóle mam małe oczy:sorry: więc poszkodowana tak przez los i naturę zainteresowałam się makijażem małych oczu. I kreski są jak najbardziej dozwolone - ale tylko na górnych powiekach. Na dolnej powiece biała lub cielista kreska (na tej wodnej części).
Ale zawsze można się spytać kosmetyczki, co i jak.
Ja bym może zrobiła sobie na górnej powiece, ale pewnie to spory wydatek:cool:

Ostatnia edycja:
gwiazdeczko, ja też noszę okulary, mam duży minus (więc pomniejszają oczy:crazy:) no i w ogóle mam małe oczy:sorry: więc poszkodowana tak przez los i naturę zainteresowałam się makijażem małych oczu. I kreski są jak najbardziej dozwolone - ale tylko na górnych powiekach. Na dolnej powiece biała lub cielista kreska (na tej wodnej części).
Ale zawsze można się spytać kosmetyczki, co i jak.
Ja bym może zrobiła sobie na górnej powiece, ale pewnie to spory wydatek:cool:

tak masz racje, ja zawsze lubialam miec kreske na dolnej powiece ale wtedy jeszcze sporadycznie chodzilam w okularkach : wolalam byc slepa nic okulary - glupi wiek a teraz nie wyobrazam sobie ich nie miec przeciez to bym juz nie byla ja :D
ja tez mam duza wade wzroku az -6 pocieszam sie tym ze mam nadzieje ze Wojtusia to nie czekas, u mnie w rodzinie sprawdza sie regula co 2 pokolenia

wiecie jak trudno zrobić sobie samej zdjęcie ;)
jakieś tam zrobiłam - kreski nie są zrobione do końca bo to się robi przy korekcie no i jeszcze trochę mam oczy opuchnięte. U mnei dałam 450 zł za górę i dół i w to wliczona jest oczywiście korektaZobacz załącznik 330849
Fajne to

Sun - fajne kreski. Ja też sama sobie nie potrafię narysować, więc może to byłby dobry pomysł.

Ja się chyba wścieknę na mojego Małżona. A raczej na jego współpracowniczkę. Kobieta ma jakieś dziwne teorie i wciska je mojemu mężowi. Właśnie mu wmówiła, że podczas karmienia nie wolno farbować włosów. Wprawdzie nie miałam zamiaru farbować, ale chyba na złość Małżonowi, zmienię kolor.
Ostatnio przekonywała też, że pampersy to samo zło, ale do używania tetry Małżon nie dał się przekonać.
No takiej głupty jeszcze nie słyszałam o tym farbowaniu hi hi hi

wiesz Elena że nawet nie wiem jaką metodą... a są jakieś różne?
one jeszcze zbledną i się zmniejszą jak mi powieki wrócą do normalnych rozmiarów także będzie to na zasadzie wyrazistych oczu a nie wielkiej ciemnej kreski - mam nadzieję ;)
A czy bolało - no cóż, w sumie to nie mogę powiedzieć żeby jakoś strasznie bolało, bardziej mnie piekły oczy bo mi się znieczulenie do oka dostało niż te kreski, chociaż na dole trochę czułam - do przyjemności to nie należy ale w obliczu porodu to pikuś ;)
Ja tak o tatuażu mówiłam he he he he

Dobry
Koszmarnie mnie boli głowa po awanturze....No ja tez włosy ściełam, zmieniłam całkiem fryz i kolorek narzuciłam. Planuje basen i wyrwac się troszke z domu...Będe t eraz cześciej u Was ..

no ja mysle, ze bedziesz czesciej :))))

Aluśka - tak patrze, ze Marynka przybyla w 7 tygodni niecaly kilogram i powiem Ci ze to wcale nie jest az tak malo. moja przybiera tez w dolnych granicach, jest miedzy 3 a 10 centylem, ale dwoch pediatrow powiedzialo, ze widocznie taka jej uroda. takze glowa do gory :)

ja dzis ide do kupeli, ktora ma synka 3 m-ce. fajnie :) synek jest kolosem, bo wazy 8200, wiec moja z waga nieco powyzej 4 kg bedzie przy nim jak noworodek wygladac. tym bardziej, ze on przy urodzeniu mial 4400 ;)

kusicie na te kreski :-D bo ja to sobie też sama pomalować nie umiem hehe

Tunia jak słuchałam prognozy pogody to stwierdzilam, że podziwiam cię jak moglaś zamieszkać w najzimniejszym zakątku naszego kraju. za każdym razem kiedy mówią gdzie najzimniej to tylko slychać SUWAŁKI... taka pogoda nie dla mnie.

a w ogóle to moje dziecko wczoraj było jakby mi je podmienili. płakał tylko jak zgłodniał, a tak to non stop spał, albo się śmiał do mnie lub do karuzelki :-D aż mąż jak wrócił z pracy to się pytał co jest, że takiego aniołka ma na rękach :szok: ale za to dzisiaj pewnie nadrobi i da nam popalić. teraz sobie słodko śpi, ale już trochę zdążył pomarudzić rano - cały czas musialam go zabawiać to spokój, a jak odchodziłam to ryk. teraz czekam aż się obudzi mały głodomor bo chciałam zdjęcia skoczyć odebrać i zrobić małe zakupy bo wszystko mi się kończy.

Witam dziewczynki po długiej przerwie. Nie wiem jak dajecie radę systematycznie udzielać się na forum. Ja znalazłam czas dopiero, kiedy mąż ma kilka dni wolnego. Nadrabiam wszystkie zaległości z pracami domowymi, sprzątam jak szalona, piorę i prasuję na potęgę, gotuję (:-)) i odwiedzam Was.

Pozdrowienia od Krzysia

Hejka:)

U nas tez mroziska dzień kolejny i kolejny dzień siedzenia z dzićmi w domu eeeechhh:////

Moja też dzis cos maruda, mało co jej pasuje, zjada tylko namietnie swoję piąstki...
marzą mi się wakacje....takie pod palemkami buuu

sun super to wyglada:) ekstra - ja tak się właśnie maluje na codzień, kreska na dole i na górze, cieni uzywam jak gdzies wieczorem wychodzimy (czyli od dłuzszego czasu nie uzywam:/), a brewki też robisz? ja myślalam nad brwiami, bo mam jasne a włosy ciemne i ciagle muszę na henne latać...

Aluśka bidulko Ty kochana- trzymam kciuki za Was bardzo mocno, niech już ją odpuszczą te wszystkie choróbska!!!! buziaki:***

ewa ekstra:) no i wazne że już potraficie taki bilans życia zrobic i docienić to co macie, gratuluję!:)

reklama
jeju jeju dziewczynki szaleją z nowym image-nieuchronnie wiosna idzie yupppppiiiii:D

a ja mam znów pytanko -jakoś tak dzisiaj kulinarnie u mnie. Myślicie ze jakbym zjadła 1 tortille z kurczakiem i sałatą to moze to jakoś zle wpłynąć na mleko???
takiego mam smaka na tortille ze nie macie pojęcia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry