aluśka :)
Listopadowa mama '07
Ale szalejecie z tymi postami nie ma co;-)
Ja korzystam puki dzieciarnia śpi i puki mnie jeszcze sen nie dopadł;-)
Pranie jedno po drugim wstawiałam a potem zabrałam sie za prasowanie bo już ubrania z miski zaczęły się do mnie uśmiechać następnie małżonek wrócił z pracy i czas ekspresowym tempie zleciał
Martyna już 4dzien bez kupki niestety a już liczyłam że po tym co ma przypisane coś się rozkręci ale jednak nie :-( i ulewanie jak było tak jest :-( może nie od razu pozytywne efekty są widoczne
Ja korzystam puki dzieciarnia śpi i puki mnie jeszcze sen nie dopadł;-)
Pranie jedno po drugim wstawiałam a potem zabrałam sie za prasowanie bo już ubrania z miski zaczęły się do mnie uśmiechać następnie małżonek wrócił z pracy i czas ekspresowym tempie zleciał

Martyna już 4dzien bez kupki niestety a już liczyłam że po tym co ma przypisane coś się rozkręci ale jednak nie :-( i ulewanie jak było tak jest :-( może nie od razu pozytywne efekty są widoczne

I jak ostatnio bylam u pediatry na szczepieniu to okazalo sie ze to sa silne bole brzuszka-stad te wygiecia i silne podkurczanie nozek.A to ze sie opiera na wlasnych nozkach to na tym etapie taki odruch powinny miec wszystkie dzieci.Jak ostatnio lekarz badal Jasia to oniemialam, bo jak go chwycil pod paszki na stojaco to normalnie jakby chodzil