• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

chodzi o tą matę?? FISHER PRICE - MATA RAINFOREST Z KARUZELĄ - KURIER (1458019804) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja się własnie na nią napaliłam juz jakiś czas temu i w przyszłym tyg zamierzam kupić,
my mamy tę matę i świetnie się sprawdza:) Adaś się ślicznie bawi, potrafi około 30 minut sam się zająć, a z kimś to jeszcze dłużej

Bodzinka - musisz wykorzystać uczucia przeciw niemu. (matko, co za rada!!) Ja jestem podła jeśli ktoś mnie zrani i wtedy ranię tylko psychicznie - wykorzystuje wszystko na co temu kogoś zależy, taka modliszka. Płaczę w poduszkę, ale na starcie zawsze pełna mobilizacja

reklama
ech cwietka tyle kup no to nieżle:)
u Ali tak ładnie codziennie robiła a od tego tygodnia jakis kryzys... najgorzej ze gazy jej nie daja pospać spokojnie..
Bodzianka 3maj sie Kochana i nie daj się....

a mi dzisiaj stuknęło 32 latka...:) jej jak ten czas leci.

yvona wiec wsio najlepszego :) !!!!!!! duzo radosci i spelnienia marzen :)

moj jasiek jak zasnal tak spi i spi o 11 mial miec po 3 h karmienie a on chrapie... ale to dobrze spakowalam wszystkie rzeczy z kuchni i pol lazienki bo jutro przeprowadzka ahh jak ja sie ciesze nie macie pojecia... :)
nie pakuje nic w pokoju bo bym sie tlukla pewnie a anie chce go budzic musze troche odpoczac od pakowania :)

oo to pakujemy się we dwie missiiss:) tylko ze ja w niedziele się przenoszę ... netu tam nie bede miala:/ ale to chwilowo tylko, zreszta w niedziele wieczorem jade jeszcze do rodziców na tydzien.

Kurde mały kaszle:/ super;( no nic pojde najwyzej z nim na nocny dyzur do przychodni...

Yvona sto lat babo:D

ewwe, mississ - to milego pakowania :)

Tunia - 15 min z kupa to nie tragedia ;) moja dzis zrobila w nocy przez sen, ale nie mialam zamiaru jej pudzic i przespala z kupa 1,5 godz. sen rzecz swieta :DDD

u nas dzis jakby cieplej - rao bylo "tylko" -12 st. odprowadzilam Nine, podgarnelam chalupe, a teraz Alicja spi.

Przeprowadzki... a my ciągle szukamy mieszkania idealnego. Musimy zwiększyć tempo, bo Igor szybko rośnie a jakoś trudno mi sobie wyobrazić raczkującego bobasa na naszych 40 m kw.

Witam wszystkie mamusie i ich pociechy.

U mnie powoli,wszystko z dnia na dzień i nic nie planuję na przód,mężu wpada od czasu do czasu ale pozatym nic się nie zmieniło. Wszystko na dystans i chyba mi z tym dobrze. Choć mąż przeprasza i takie tam.
Nie mogę się podzielić informacją czy bolało po porodzie bo nie mam z kim spróbować hi hi,ale wcale mi tego nie brakuje:-)

Jak czytam o waszych dzieciątkach że tak ładnie przesypiają nocki to normalnie wam zazdroszczę,mój Sebcio budzi się jak w zegarku co 3h no chyba że coś mu nie tego to wtedy częściej.Co ja bym oddała za chociaż 5h snu bez przerwy.

Yvona wszystkiego naj naj z okazji urodzinek, dużo zdrówka,miłości i pociechy z córci:-)

Missiiss gratuluję przeprowadzki.

Bodzinka trzymaj się kochana i nie daj się. Jesteś twarda babka,pokaż to.

reklama
haha ewwe smiac s ie chce :) razem sie pakujemy i razem nasze dzieci kaszla dechy :) no ja o 15 ide z malym na kontrole od razu jestem ciekawa ile bedzie wazyl po ukruceniu jedzonka pewnie jakies 6500 mam nadzieje ze nie wiecej glodomor maly. moj tylko kaszle kataru nie ma i temp tez nie ...

a my nareszcie wygralismy z ubezpieczalnia dziady jedne tye czasu 3 miesiace i dw arazy nam odmawiali i w koncu dopielismy swego powolania na regulamin i tyle zachodu ale tysiac jest no :) ale ile nerwow nas to kosztowalo. dzisiaj idziemy kupimy cos malemu i sobie cos kupie hehe :) ale fajnie :) cos tez trzeba odlozyc :) ajkis fajy dzien dzisiaj :) i slonko tak ladnie swieci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry