Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
współczujędziewczyny przychodze do was sie wyzalic, potem poczytam co u was, a my byliśmy na szczepieniach i podczas badania lekarka jednak stwierdzila nieprawidlowe napiecie miesniowe i czeka nas rehabilitacja, buuu do tego przetykanie kanalika łzawego, bo ciagle oczko jej ropieje, buu ide ryczec
Dziewczyny, ja miałam podobne problemy, ale podpatrzyłam w dekoratornii fajny patent - układanie książek w stosy na kawałku blaszki-kątownika na 2 kołki rozporowe, podstawą tej półki jest 1 książka w sztywnej oprawie, którą trzeba przeznaczyć na straty;-). Ja tak właśnie miałam na całej ścianie sypialni - świetny efekt dekoracyjny i bardzo praktyczne rozwiązanieNiestety wstawiliśmy łóżeczko i - żeby młody nie dostał w głowę ;-) - książki się przeniosły na półki, ale też w stosikach, bo bym nie pomieściła. Jak znajdę jakieś fotki to wrzucę;-)

), otwieramy i smarujemy okładkę od wew. dobrym klejem, przyklejamy do spodniej strony blaszki i zamykamy (blaszka powinna być pomiędzy okładką a pierwszą/ostatnią stroną) i gotowe - półka zrobiona:-)
Tylko uwaga na dopuszczalne obciążenie

a jaka to bajka??Sunflower trzymam kciuki za szybki powrót męża
Chciałam zameldować iż moje grzeczniutkie dziecko po usilnych prośbach mamusi zrobiło kupkę po tygodniu.
A teraz leci na 1 jedna z moich ulubionych bajek:-)