• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

sory, że tu [pytam, ale w dziale Jak korzystać z forum nie ma takiego tematu - jak wstawić 2 zdjęcia do 2 suwaczków?? niestety, nie tylko nie mogę dodać 2 zdjęć, ale też jak już dodam jedno to tylko na dole suwaczka lub z prawej strony, z lewej nie, a próba powoduje wykasowanie suwaczka.
w sygnaturze mam miejsce tylko na 1 zdjęcie, dodam je, potem wstawiam drugie i wtedy to pierwsze wykasowuje się, mam 2 takie same zdjęcia i komentarz, że jest błąd, bo nie można używać tego samego (???) zdjęcia więcej niż raz.

reklama
Asjaa, w sygnaturze na forum możesz dodać tylko jedno zdjęcie (chyba), ale jeśli wstawisz zdjęcie na stronie, na której tworzysz suwak, to pojawi się przy każdym suwaku inne (potem po prostu kody obu suwaków wklepujesz w sygnaturę - tak jak teraz to masz zrobione). Tylko one zazwyczaj pojawiają się po jakimś czasie (np. na drugi dzień), więc trzeba cierpliwie poczekać i nie denerwować się, że jeszcze nie ma zdjęcia w podpisie :)

Czy ktoś mnie może oświecić jak długo trwa u dzieci okres żucia wszystkiego co się da? Bo ja na początku zgłupiałam i myślałam, że Pucek jest dalej głodny, skoro wpycha ręce i wszystko w okolicy do paszczy. W rezultacie strasznie mi ulewał, bo się przejadł ;) Nie mam gryzaka, który mógłby złapać, więc próbuję dawać mu smoczka, ale on nie za bardzo umie go żuć... Masakra... Kiedy to się skończy? Jak mu zęby wyjdą?...

Do tego Pucuś dziś cały dzień gada. Nawet przy jedzeniu, z pełną buzią. Mleko mu się wylewa, a on gada. Ciekawe po kim on to ma...;)

Ewa ten okres trwa dość długo, ale ile dokładnie to nie pamiętam. Proponuję jednak zaopatrzyć się w gryzaczka bo jak zaczną wychodzić zęby to będzie gorzej to dopiero początek.

Ewa ten okres trwa dość długo, ale ile dokładnie to nie pamiętam. Proponuję jednak zaopatrzyć się w gryzaczka bo jak zaczną wychodzić zęby to będzie gorzej to dopiero początek.

Dostaliśmy gryzaka, ale od osób, które nie mają dzieci, no i w rezultacie na nic się na razie nie przydaje - jest w kształcie motylka i Franol za chiny nie potrafi go złapać. Muszę kupić jakieś kółeczko albo coś takiego...

Dobra, uciekam. Skończyłam pracę na dziś, a Mąż woła, bo rozkłada planszówkę :D Dobrej nocy :)

hej,
ja tylko na chwilę napisać Wam, żebyście leciały na zakupy,bo w smyku są 50-70% obniżki, ubranka są po 7, 10, 12, 15, 25, 30 zł

i są cudne, za 130 zł przyniosłam do domu całą wielką torbę!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wzięłabym więcej, ale latałam jak nawiedzona żeby Zuzia się nie zniecierpliwiła...

o to super, bo ja jutro jade na zakupy i na pewno zahacze o SMYKA :))))

moja po jedzeniu zwykle ma wlasnie aktywnosc, a potem drzemke. czasem kimnie przy cycku, ale szybko sie budzi.

hej,
ja tylko na chwilę napisać Wam, żebyście leciały na zakupy,bo w smyku są 50-70% obniżki, ubranka są po 7, 10, 12, 15, 25, 30 zł

i są cudne, za 130 zł przyniosłam do domu całą wielką torbę!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wzięłabym więcej, ale latałam jak nawiedzona żeby Zuzia się nie zniecierpliwiła...
Super!:tak:
Też muszę w takim razie tam wdepnąć, tym bardziej, że mam jeszcze kupon zniżkowy ze szpitalnego "niebieskiego pudełka", 20% zawsze coś.

do fizjoterapeuty to dopiero pójdziemy w czwartek, i mam nadzieję że też stwierdzi albo łagodny stan albo szybki do wyprostowania, a z oczkiem - przeziębienie wykluczone, bo jest zdrowa od urodzenia, sól fizjologiczna była żadnych efektów, przegotowana woda też, a o czarnej herbacie nie słyszałam, tylko o rumianku z babcinych porad, ale okuliści wręcz zabraniają tego

)
wiem że rumianku zabraniają i z tego co wiem od innych mam jeszcze chyba na nikogo nie podziałał
a słyszałam że czarna herbata pomaga..... ale sama nie używałam

Czy ktoś mnie może oświecić jak długo trwa u dzieci okres żucia wszystkiego co się da? Bo ja na początku zgłupiałam i myślałam, że Pucek jest dalej głodny, skoro wpycha ręce i wszystko w okolicy do paszczy.
..;)
to Cię pocieszę
Kaja raczej nie pchała łapek do buzi, dydała smoczka ale tylko aby usnąć
jak skończyła rok odstawiłam smoka
zęby wyszły jej bezboleśnie i szybko
mając 20 miesięcy miała już wszystkie 20sztuk

zaś mając jakoś 21-22 miesiące zaczęła pchac do buzi wszystko! co znajdzie-napotka-co się zmieści
nie mogę nad nią zapanować
gryzie nawet metalowe łyżeczki :(

reklama
Widać że wasze dzieciątka aniołki i dają wam pospać przy niedzieli:-)Mój już od ponad godziny urzęduje i nie ma ochoty dać mamie odpocząć.

Ewa mój mały też ma etap wciskania wszystkiego do paszczy,nieraz się zastanawiam jak on to robi,że potrafi wnet całą piąstkę włożyć do buźki i do tego jeszcze nieraz ssie z taką zawziętoścą że jak się przyśsie i potem odpuści to sam aż podskakuje ze strachu hi hi:-)

Mój misiak mały nie chce smoka dydać,nawet na spacerze nie idzie go namówić a boję się o jego gardełko bo często otwartą buźkę ma.Macie jakieś sposoby na uparciucha?Z Oli nie miałam tego problemu,ta cycała smoka jak opętana.

Miłej niedzieli:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry