Antylopka
Potrojna mamuska
najwięcej alergii występuje w najbardziej sterylnych warunkach - kraje rozwinięte przodują. W Ameryce Pd czy w Afryce nikt nie ma alergii na kurz.A siostra mojego Męża w dzieciństwie wysysała ścierki do kurzu, lizała karoserię auta i podeszwy butów. Nigdy nie miała problemów z cerą, a chorowała w życiu może ze dwa razyNie wiem, czy to ma jakiś związek, ale ona zawsze mówi, że tak
Właśnie na nią czekamy - niecierpliwie, bo do jej przyjścia nie ruszamy murzynka, który się rano upiekłA pachnie tak, że mmm... To chrzestna matka Franka i mam nadzieję, że cerę i zdrowie będzie miał po niej
Bo na razie to wiemy na pewno, że oczy ma po tacie, a gadanie po mnie
![]()
no na stałe, co zrobić... macierzyśnki się skończył, urlop zaległy juz wykorzystałam i witaj praco. Teraz mąż ma tacierzyśnki 11 dni, a potem przylatuje teściowa.Antylopka a Ty jutro do pracy? a z kim Adaśko zostanie? tak już na stałe wracasz?
trochę nawet tak, bo brakuje mi kontaktu z kimś pełnoletnim;-pAntylopka cieszysz sie że wracasz do pracy??
Podejrzewam, że w trzecim tygodniu już będę miała dość, ale 8 kwietnia lecimy do Polski na urlop, więc znowu naładuję akumulatory
Kolejorz wygrywa z Widzewem 1-0, ale gra znowu żenująca....
fajnie

Po kąpieli idziemy do łóżka, jemy, kładę Idka obok siebie, wpycham smoka, przytulam i zasypiam. A dziecina jeszcze się wierci. Nie wiem, kiedy się zdecydujemy odkładać małą do łóżeczka