• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wrublik - no to rzeczywiście Ci się udało:tak: gratulacje:-) fajnie jest upolowac cos fajnego i w takiej fajnej cenie:tak:
a ja niedawno tu z forum, z wątku `sprzedam` kupiłam fajne ciuszki i tez tanio:-D

Wiolcia- jeśli te łuski są dobrze rozmięknięte, to raczej można delikatnie zdrapać, ja pamiętam, ze mojej i wyczesywałam i czasem tez zdrapałam i było ok:tak:

Dziękuję - wypróbuję wasze sposoby :)

A gdzie się podziała Myangel i Ewwe??

czy ktoś wie co u HAŁABAŁY? Już przed porodem zaginęła... chyba że coś mnie ominęło ;)

Wyprzedaże też są w 5-10-15. U nas akurat dla starszaków chłopców jest więcej i dla dziewczynek w każdym wieku. Zastanawiam się nad kupnem kurtki dla Mateusza. Ze 130zł przecenione na 40zł.

Hej dziewczynki,
Ja dziś miałam strasznie intensywny dzień. Dziś pierwszy dzień szkolny Julii gdzie mojej babci nie było. Pobudka więc o 5:45 żebym mogła nakarmić i siebie (oczywiście wypić też kawkę bo nie dałabym rady) i Madzię. Na szczęście w Gdyni dziś ładny dzień więc spokojnie pojechałyśmy do szkoły (nawet szyb nie trzeba było skrobać:-)). Potem z Madzią byłyśmy w pracy na plotkach i żeby odebrać PIT. Na spacerku brzegiem morza (wiatr niestety troszkę wiał) byłyśmy juz o 9:45:-). Później pojechałyśmy do hurtowni i w końcu kupiłam Madziulce matę (niestety koleżanka nadal nie oddała mojej starej przypomnę, że proszę ją od grudnia) Super sprawa mała leży na niej już pół dnia i się cieszy:-). Zrobiłam barszczyk na obiadek, pojechałam po Julię do szkoły i miałyśmy z Madzią 2 spacerek bo okazało się, że młoda była na kółku. Jak tak spacerowałyśmy koło szkoły to wypatrzyłąm moje wymarzone mieszkanko, ale niestety nie było, żadnych danych a widać że tam nikt nie mieszka. A po szkole zrobiłam dla Madziulki Aniołka Stróża myślałam, że ktoś wpadnie na to żeby jej kupić ale nie więc zrobiłam sama i wyszedł tak: (teraz się chwalę:-)):
p2280200.jpg

Tylko jeszcze schnie więc nie pomalowany. Pewnie dziś szybko padnę ze zmęczenia.
Troszkę się rozpisałam.
Co do ciemieniuchy to na szczęście Madzię to ominęło. Aha dziś Madzia zrobiła 3 kupy w szoku byłam, ja wyliczałam, że następna pojawi się w piątek a tu takie zaskoczenie.

ja bym ciemieniuchy paznokciem nie skrobała
tylko szczoteczką czy tetrą

i wiem, że wiele mam (na wątku na którym pisałam przy Kai) po prostu obcinało czy nawet maszynką goliło włoski (tą męską elektryczną) jeśli były bardzo gęste i ciężko było ciemieniuchę wytępić
bo im mniej włosków tym łatwiej

Wrublik super ciuszki i tanio :)

A po szkole zrobiłam dla Madziulki Aniołka Stróża myślałam, że ktoś wpadnie na to żeby jej kupić ale nie więc zrobiłam sama i wyszedł tak: (teraz się chwalę:-)):
p2280200.jpg

Tylko jeszcze schnie więc nie pomalowany. Pewnie dziś szybko padnę ze zmęczenia.
Troszkę się rozpisałam.

Tez chcę takiego :)

Pucek już śpi, ja padam z nóg, a przede mną jeszcze dwa stosy prasowania i ćwiczenia... Byle do czwartku - wtedy skończę aktualne zlecenie, które mnie wykańcza już pomału. A w weekend odpocznę, być może pojedziemy do rodziców, ale na razie są chorzy, a my mamy szczepienie za tydzień, więc to się jeszcze okaże...

reklama
dziewczyny, pierwszy dzięn pracy za mną:)
Adaśko był zadowolony i usmiechnięty, tatus również - chłopaki sobie świetnie poradzili.
Gorzej ze mną, bo co chwila o czyms zapominałam... poszłam do pracy bez kluczy od swojej sali i szafki no i po 10 minutach od wyjścia byłam z powrotem w domu...
Potem nie zabrałam komórki z torebki, więc z oddziału wracałam po telefon.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry