witam i ja
mąż w delegacji niby jest mama ale ja momentami nie wyrabiam-jakbym miała zostać sama to bym padła. Jak sie jedna uspokoi to druga wymaga uwagi
ale udalo mi sie dzisiaj na chwile wyskoczyć
bylam w smyku i przynajmniej u nas nic ciekawego nei bylo mimo promocji-wg mnie zadna rewelacja te ceny, bo ogólnie smyk drogi. zrobiłam zapas przypraw bo juz mi sie konczyły
gabriella moja ALa brała żelazo i nie było po nim zaparć a teraz są i nie wiem czy to moja dieta czy skonczyły sie czasy codziennych kup?
Antylopka super ze masz 1 dzien za soba
joamar fajniutki aniołek-moja tez nie dostała-moze na chrzciny sie ktos domysli a jak nie to kupie jej
a ja mam problem. zbiera mi sie ropa przy paznokciu i normalnie ledwie chodze...
wziełam skierowanie do chirurga ale mam nadzieje ze nie trzeba bedzie wycinac paznokcia. Jutro zrobie badanie na krew i mocz i zobacze czy cos niepokojącego wyjdzie.
mąż w delegacji niby jest mama ale ja momentami nie wyrabiam-jakbym miała zostać sama to bym padła. Jak sie jedna uspokoi to druga wymaga uwagi
bylam w smyku i przynajmniej u nas nic ciekawego nei bylo mimo promocji-wg mnie zadna rewelacja te ceny, bo ogólnie smyk drogi. zrobiłam zapas przypraw bo juz mi sie konczyły
gabriella moja ALa brała żelazo i nie było po nim zaparć a teraz są i nie wiem czy to moja dieta czy skonczyły sie czasy codziennych kup?
Antylopka super ze masz 1 dzien za soba
joamar fajniutki aniołek-moja tez nie dostała-moze na chrzciny sie ktos domysli a jak nie to kupie jej
a ja mam problem. zbiera mi sie ropa przy paznokciu i normalnie ledwie chodze...
. Zobaczę jak będzie jutro i zadecyduję. Może przejedziemy się do lekarza jeszcze raz...
! He he, następna rzecz, którą trzeba odnotować w zeszyciku.

bo ja to oczywiście też przeszłam, ale powiedzmy że w tak lekkim stopniu że żadna interwencja nie była potrzebna - najpierw mi bolało ze 2-3dni i było czerwone to miejsce gdzie paznokieć łączy się ze skórą z jednej strony, a potem jeden wieczór tak to pulsowało że dotknęłam i poszła ropa, wystarczyło zmyć i zdezynfekować i po problemie, za jakieś dwa tygodnie zeszła w tym miejscu skórka, więc jak jest ból nieznośny to lepiej iść z tym do lekarza, ja bym poszła szybciej do lekarza niż do kosmetyczki, a zabieg nie powinien jakoś być skomplikowany, ale za to pod okiem specjalisty.