• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mati takiego balona z helem dostał od chrzestnej jak miał 4 miesiące. To była duża biedrona, więc dobrze widoczne czarne kropy na czerwonym tle:tak:. Przywiązałam mu ten balon do nóżki, leżąc na łóżku jak fikał to mu ten balon się ruszał u góry:-D:-D. Zajęcie było na godzinę czasu:-)!!!! Filmik mu nawet z tym balonem nagrałam!

reklama
witajcie:)
jakos ostatnio czasu brakuje, ale zajrzałam a jak;)
Ja tez jestem ryczek, dla mnie najbardziej wzruszającą kołysanką na świecie jest ta: YouTube - Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka za serce chwyta tym bardziej że S. Krajewski napisał ją dla swojego syna jak się urodził, a potem ten syn....zginął:((( (przez co wycofał się potem ze śpiewania:(), strasznie strasznie mnie ściska jak tego słucham......

Ja zaraz uciekam Milenke nakarmić na śpioszka bo po kapieli usneła i za nic jeść juz nie chciała więc ostatnio jadła coś ok 17.30...

my, rodzeństwo,rodzice razem 13-15 osób (bo nie wiem czy bracia zabiorą laski)

hihihi
dostałam już jedną focię z tego mojego malowania
ale nauczona doświadczeniem koleżanki :( nie wstawię na internet :)
ale sama siebie nie poznaję ;)
a co to za doświadczenia?

dobra, u sąsiada znowu impreza się rozkręciła:wściekła/y:
wrr
żałuję, że ich lubimy, bo byśmy awanturę zrobili:-)
teżbym chciała pobalować w ostatki a nie kisić sie w domu zazdroszcze tym sąsiadą

witam sie i ja wieczorową porą
byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam ubranko dla siebie na chrzest... ech ten rozmiar mi sie nie podoba no ale nie mam złudzen w miesiąc bardzo nie schudne;)
zadowolona jestem bo potem w maju na komunie bedzie jak znalazł a i potem wykorzystam bo to marynarka i spódniczka
mnie na samą myśl o kupnie kreacji głowa boli chyba takich rozmiarów nie robią i jeszcze ten brzuch masakra moze cos uszyje ale nie mam zielonego pojecia co!!! może załozymy wątek z kreacjiami :-p

a wstawiała fotki na jednym forum, laska je kopiowała i jako swoje potem dawała a pisała pod kilkoma nickami
raz była matką dwulatki
raz w ciązy z bliźniakami, które urodziła w 26 tc, wiadomo nie przeżyły
raz była panną z klubu konnego
raz była rozwódką

miała nicków chyba z 20 !!! sama z nią pisałam na jednym wątku, była tam własnie mamą bliźniąt i rozwódką zarazem. ehhh historia na film normalnie

dzien dobry
nocka u nas fajna. zaraz mimo niedzieli musze sie wziac do prasowania bo kolejne pranie czeka a juz nie ma gdzie wieszac;)

wlasnie w ddtvn mowią o ekstrawaganckich zachciankach.... ech inny świat dla mnie;)
miłej niedzieli a u nas śnieżek napadał...

ja tez sie witam :)

maz z Ninka pojechali na basen, wiec mam chwilke luzu :) tylko Alicja znowu marudzi, bo ja brzuszek meczy. juz chcialabym, zeby te dolegliwosci brzuszkowe jej przeszly - mam nadzieje, ze jeszcze miesiac i bedzie po sprawie.

ja na chrzciny pewnie kupie sukienke i zakiecik, bo w takim zestawie dobrze sie czuje. ale nie wiem, czy wypala nam te chrzciny w czerwcu, bo wakacje, a ja bez pensji bede dwa miesiace. moze jednak wrzesien ...

reklama
Cześć dziewczyny!
Kupię adapter do pasów Clippasafe - może chcecie sprzedać, bo Wy już nie będziecie potrzebować :)
Będę wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry