• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
a dlaczego 40??? jakis przesąd??
ewa kciuki mocno zacisniete... a organizacja sie nie przejmuj-kazdy ma taki dzien....

zapomnialam wspomniec ze moja Alutka wazy 7040 kg, nie wiem ile mierzy bo u nas jakos nie mierza:0
Dokładnie, taki przesąd. Dzisiaj jest 40 męczenników i mówią, że "bo wszak 40 męczenników jakich, 40 dni nastepnych takich"... i powiem ci, że przeważnie to się spełniało.

U nas też nie mierzą maluszków:/ Ale niezły klocuszek z Alicji :)

reklama
Dzien dobry laseczki:-)
U nas dzis ma byc 13 st wiec zapowiada sie dluuugi spacer:-)A o 16.00 idziemy na wazenie i mierzenie, bo u nas co czwartek sa spotkania wszystkich mam z bobasami i poloznymi, ktore zmierza, zwaza i poradza jak jest jakis problem.A musze sie zapytac o skore Jasia bo na buzi zrobila mu sie bardzo szorstka i sucha skora.
Adas w szkole a ja dzis na obiadek robie udka w sosie wlasnym, ryzem i buraczkami.Bardzo smaczne i szybko sie robi a to jest najwazniejsze;-)

Co do mezow to ja odpukac nie moge narzekac:-)Wiadomo ze czasem sa jakies zgrzyty i zazwyczaj nie grozne ale to normalne po 10 latach malzenstwa:tak:Najwazniejszy to szacunek i tego sie trzymamy.

Cwietka cudownie ze z laktacja ok pomimo twego najedzenia:-)

Ewa kciukasy zacisniete:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry