• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej ja dziś troszeczkę wykończona jestem. Madzia po wczorajszym mm przed snem całą noc była niespokojna, jednak będę jej dawała cycka tylko przed snem.
Poza tym powiem Wam szczerze, że taki maluszek to żaden problem w porównaniu z 1 klasistą. Dziś mi ręce opadły i prawie się popłakałam z bezsilności, a chodzi o to, że chwaliłam sie Wam jak to ładnie Julia umie wierszyk i rzeczywiście recytowała super jeszcze nauczyłam ją akcentować ładnie, no i co i DUPA (sorki) pytam się po szkole jak tam wierszyk i dostała D (nasza 3). W sumie nie chodzi mi o ocenę tylko o to, że w domu wszystko jest ładnie pięknie a w szkole jakby ją piorun strzelił i się jej nie chce. Smutno mi ona dość dużo czasu poświęca na naukę jest bardzo inteligentna a nie potrafi się sprzedać. Wygadałam się.
Bodzinka nie wiem jak to wytrzymujesz

Joamar, a moze to po prostu stres???

reklama
Hej dziewczynki, ja dziś w pracy bo muszę parę rzeczy porobić a myśli ciągle wokół małej bo została z babcią.
Tunia - kiedy macie Zuzki imieniny?
Moja panna zaczęła marudzić przy zasypianiu w dzień - oczy czerwone, ledwo żywa a marudzi i marudzi - pół godziny usypiania i potem 15 minut snu - mało opłacalny interes...

bodzinka ja bym zastosowala terazpie wstrzasowa jak kolezanka wyzej pisala <tak> postrasz go moze odejsciem zobaczymy co bedzie albo odlacz komputer czy internet powiesz ze kabel sie uszkodzil czy cus albo zrob os z kablem... nie wiem ja mojego bym chyba za jaja powiesila albo bym z nich zrobila druty telegraficzne... zle nam sie uklada, bo zle ale tylko by sprobowal... jedna zdrada i leci na zbity pysk!!

Napiszę ogólnikowo. Jak facet zaślepiony to nic to nie da i mam nawet na myśli swoje doświadczenia. Blokady na kompie, zabieranie myszki i straszenie odejściem też mogą nic nie dać, nawet samo odejście, bo facet jak zechce to będzie się z tym wszystkim ukrywać.

moje dziecko wszystko pach do buzi, ręce, tetrę która chroni przed opluciem ubranka po jedzeniu, dziwnie chrząka i ciągle chce ssać... no przecież na zęby za wcześnie...??:no:
Tunia to normalne - teraz jest taki etap, że wszystko będzie brane do buzi i nie ma to nic wspólnego z zębami ;-) Nie ma się czym przejmować - jak zaczną raczkować to dopiero trzeba będzie uważać, bo każdy śmieć wyląduje w buźce:tak:

Muszę jeszcze ten doktorat dokładnie obgadać z promotorem i wtedy dopiero podejmę decyzję, czy się angażować. Na stypendium na pewno nie liczę, bo na mojej kochanek uczelni doktoranckie wynosi... 200 zł :D
Na studiach udało mi się raz mieć średnią 5.0 i dostałam... 300 zł :D Szaleństwo ;)
:szok: Nie, no wypas....co Ty zrobisz z taaaką kasą???:-D

Ewa - u mnie cc trwała ok 40 min. Może później zaczęli:confused:

Kurczę, znowu boli mnie głowa:-( Nie tak intensywnie, jak wtedy, ale to ten sam ból. Chyba tak mi już zostanie - ból na zmianę pogody :dry:

Ostatnia edycja:
Mój Mąż mówi, że jak się drzwi od sali operacyjnej za mną zamknęły, to po 7 minutach pokazali mu Igora :)
Ja nie wiem ile w tym prawdy, bo całkiem straciłam poczucie czasu ze strachu.

hmm, ja dwie cesarki miałam i nie wiem ile trwały, wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
przy pierwszej byłam półprzytomna i nie miałam poczucia czasu, przy drugiej przytomna i w pełni sił, ale tez nie miałam poczucia czasu;-) wydaje mi się ,że max ze 40 min.

reklama
Ewa moja cesarka trwała 20 min, ale potem dopóki dobrałam się do telefonu to niestety już był wieczór a miałam cesarkę o 8.30 :) komu zadzwonił mąż to ten wiedział a cała reszta dowiedziała się o wiele później, bo ja pod kroplówką leżąc nie bardzo mogłam ani pisać ani gadać, bo na drugim ręku leżała niunia na cycu, więc cieprliwości na pewno będzie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry