• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Nawet Mama nic nie wie... Zaczynam się denerwować... ... Już 2 i pół godziny.

Franek ma dziś chyba dzień spania po szczepionce. Tylko teraz z jednodniowym opóźnieniem, bo szczepiliśmy się przecież we wtorek. Czółko ma raczej chłodne, ale jak się obudzi, to na wszelki wypadek zmierzę mu temperaturę.
No chyba, że tak zareagował na niespodziewany śnieg ;)

Dziś już lepszy dzień - pomału zaczynam ogarniać się z pracą. I czas dość wolno płynie. Uff...

reklama
obiadek naszykowany teraz tylko nastawic
ewa pewnie ze szczescia zapomnieli telefonowac, albo sie pozniej operacja zaczela na pewno wszystko jest dobrze.
no i u nas pogoda sie psuje, cos zaczyna sypac z nieba ech a wczoraj bylo tak pieknie..

Witam:)

ewa gratki dla brata i bratowej:)
My tez juz wyczekujemy kruszynki na dniach - moja siostra ma na przełom marca-kwietnia termin, też dziewczynka bedzie-Marta:)
I podziwiam za chęć robienia doktoratu;) mi by się już nie chciało, zresztą przy dwójce małych dzieci to niewykonalne raczej....zawsze jest coś kosztem czegoś i nie da się rady spełniać we wszystkim, Ty mając plany odnośnie licznej rodziny dobrze przemyśl tą decyzję;)

My dziś nie poszliśmy na spacer, mała się weranduje a ja ogarniam mieszkanie (teraz krótka przerwa na obiad), prasowanie sprzed tygodni mi zalegało już, jeszcze idę dwa okna umyję i podłogę w kuchni

Dostałam zdjęcie! Ale młoda ma włosy :) Chyba jest w inkubatorze - przynajmniej tak to na zdjęciu wyglądało. Ale Brat pisał, że wszystko ok, więc może to jakaś profilaktyka. Franol był 12 godzin w inkubatorze, a proszę jaki Pucek z niego wyrósł :D

ewa - super, że wszystko jest ok:-) gratulacje:)
ale jestem zmęczona! Już od kilku dni trudno mi się pozbierać. Może to przesilenie wiosenne? bo u nas wiosna:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry