Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zapomnialam wspomniec ze moja Alutka wazy 7040 kg, nie wiem ile mierzy bo u nas jakos nie mierza:0
hej,
my dziś szczepienie mamymartwię się, bo Maciuś strasznie ulewa, praktycznie cały czas po troszku:-( a mamy też szczepienie na rota. I nie wiem, jak o będzie, wypije szczepionkę, uleje, szczepionka nie zadziała a 320 zł przepadnie:-(
U mnie też zaczęły wypadać włosynie tak strasznie, ale jednak.

Ano to juz 3 Pierwsza tydzien po połogu...Połozna swtierdziła, ze jak Mały robi sobie dłuzsze przerwy to moge juz mieć, ze kazda kobieta jest inna i, ze karmienie piersia niestety nie chroni przed @ wrrrrrrrr. Moja Mama 3 lata karmiła i tez szybko dostala i baaaaaaaaaaaaaardzo nieregularnie.Tunia, no my własnie dlatego szczepimy Maciusia na rota, bo Mila chodzi do przedszkola i już kilka razy załapała grypę żołądkową. Gdyby nie to, to w ogóle nie szczepilibyśmy synka dodatkowymi szczepionkami.
Bodzinko, to chyba szybko dostałaś @? bo jeszcze karmisz piersią?
A ostatnio mowili ze w 2-3 mies po porodzie zaczynakja wlosy wypadac![]()