Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo a jak ja się wsciekam.....I pomalutku JA mam DOŚĆhej, ja wróciłam od dentysty, nie było źle, bo tylko przyszlifował mi ząbka (powiedział , że być może za wysoko była plomba i ząb był przez to przeciążony - nie wiem, nie znam się, mam nadzieję, że pomoże)
Bodziu no co Ci tu kochana napisać...może to , że takie flirty internetowo-komórkowe są bardzo niebezpieczne. Moga prowadzić do zdrady, takiej fizycznej, ale są tez zdradą emocjonalną.
jakby mój mąż 'obmawiał' mnie z jakąś internetową przyjaciółką, to bym się wściekła.
Dzięki kochana bo calą wine zrzuca na mnie...Bodzinka przecież jesteś silną kobietą. Może w końcu przejrzy na oczy i zobaczy jaką wspaniałą kobietę może stracić. Mowa o Tobie.
Alez mu mówia, tłumaczą, zaparł sie , jak grochem o sciane i jeszcze jej broni Głupek wrrrrrrrrrrrrr I tak pomału mam na to wielka ochote zeby mu do widzenia powiedzieć bo sam odwagi cywilnej nie ma...Bodzinka brak mi słów,!!!! co go omotałotrząśnij nim raz i drugi może się ocknie, ma super zone i dwóch wspaniałych synów, niech doceni to co ma póki jeszcze może, bo za chwilę coś czuję sama go w dupę kopniesz.....
Nie ma kogoś kto by mu oczy otworzył? jego matka na przykład? ktoś kogo by posłuchał, dał obraz syt, z boku, zachowuje się jak dzieciak![]()
\Bodzinka
jak moja koleżanka tak się zachowywała jak Twój mąż, to jej mąż ...serio mówię, trzepną ją dwa razy w tzw. ryło i raz dwa jej przeszły głupoty. Teraz wzorowe z nich małżeństwo. Może Twojemu potrzeba podobnej terapii??
MissiissZe szczepieniami to ostatnio jak byliśmy to płakałam razem z małym,nie stać mnie na to by zapłacić kupe kasy za szczepionki(mam tylko swoją wypłatę)i miałam takie wyrzuty sumienia,bo był trzy razy kłuty i jak już babka trzeci raz do niego podchodziła to wył w niebogłosy. Powinny być tańsze,a nie że matki mają wyrzuty:-(
Moja lekarka i synka (chodzimy do jednej tej samej) powiedziała, że dla biednej Białorusi refundują te szczepionki, w Polsce nie chcą. My akurat szczepiliśmy 5 w 1 i o tej mowa.
ewa aaa miałam pisac bo cos pisałaś że Ci się dziecko poprzestawiało, ale to tak jest, że takie maluchy co trochę "się zmieniają" chodzi o to że np. dotad miał drzekę o tej i o tej a teraz ma godz, pózniej czy wczesniej, dotad lubił byc na rekach a teraz nie lubi itp, moja np dotąd uwielbiała leżaczek, bujanie, zasypiała w nim, teraz jakaś awersja leżaczkowa nastapiła i w ogóle nie chce sie dać tam posadzić, hitem są ręce i pozycja przodem i spacerowanie po domu;p czytałam tez kilkakrotnie że takie zmiany u dziecka nast. srednio do 6 tyg, więc może to ma związek coś z tymi skokami rozwojowymi też.

Nie jeden marzy o takiej zonie!