cwietka
Fanka BB :)
U mnie Implast Bolder. Uwielbiam ten wózek, zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Ciężki jak jasny gwint, ale na szczęście nie muszę dźwigać - winda od samego parteru. Tylko z tymi autobusami kiepsko.
Tunia - lekki wózek - 10 kg+ dzidziuś (6,5 kg) - to i tak dla mnie za ciężko. Jak na moją wagę piórkową to i tak za dużo
Biedna Aluśka. Trzymam kciuki, żeby już im sie skończyła ta szpitalna maskara.
Moje dziecko strasznie często budzi się w nocy - co 2/2,5 godziny. Je i zasypia dalej. Zastanawiam się, czy moje mleko aby na pewno jej wystarcza, może powinna już powoli dostawać coś treściwszego? Myślę, że jak zacznie 4 miesiąc, to wejdziemy z kleikiem na dobranoc.
Tunia - lekki wózek - 10 kg+ dzidziuś (6,5 kg) - to i tak dla mnie za ciężko. Jak na moją wagę piórkową to i tak za dużo
Biedna Aluśka. Trzymam kciuki, żeby już im sie skończyła ta szpitalna maskara.
Moje dziecko strasznie często budzi się w nocy - co 2/2,5 godziny. Je i zasypia dalej. Zastanawiam się, czy moje mleko aby na pewno jej wystarcza, może powinna już powoli dostawać coś treściwszego? Myślę, że jak zacznie 4 miesiąc, to wejdziemy z kleikiem na dobranoc.

Np. zupka jarzynowa krem Hipp kosztuje 3,12 zł w promocji 6 słoiczków za 3,06 zł a ja w Rossmannie kupowałam za 2,69zł! Więc polecam Rossmanna ;-)
co mi przypomina, że ja też mogę zniknąć jak wrócę do pracy:-(