Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
1. spróbuj surowe jabłuszkoHello
Wczorajsze wirusowate dolegliwości minęły,dzisiaj czuje się jak nowo narodzona,ale zaniepokojona tym że u Mikosia dzisiaj jest 4 dzień bez kupki,sok jabłkowy też nie pomógł :-(((
Aha.Ja piję 1-2 dziennie plus coca cola czasami,inaczej bym padła na pyszczek :-)
bo tu właśnie dzisiaj może jest jakieś 17 stopni, lekki wiaterek i raz slońce, raz deszcz. w zasadzie jak na Irl to i tak nieźle. lato to mniej więcej właśnie do 20 st, tyle że niestety dosyć często pada. o wiele częściej niż w Polsce. a ja bym chciała takie ciepłe lato, kąpiele w jeziorku, spacerki z mlodym tylko w bodziaku itd. choć mąż i tak zapowiedział, że jakakolwiek by nie była pogoda to w jeziorze się tu wykąpie brrrr ja to na ocean może się skuszę, ale w jeziorze na pewno nie bo dno jest skaliste i zimne jak cholera. woda się w ogóle nie nagrzewa. w oceanie się zdarza, że z cieplym prądem przyjdzie w miarę ciepła woda - no porównywalna z naszym bałtykiem
ale żeby się wykąpać to jeszcze pogoda musi dopisać. rok temu w Polsce w maju lało, a tu było o dziwo po 30 stopni. teraz w Pl jest ładnie, a tu brzydko. tak więc ja czekam aż w polsce się ochłodzi to może cieplo do nas dotrze hehhe tu przy 30 stopniach to jest przyjemnie, nie czuć strasznego upalu bo jest wilgotny klimat i zawsze trochę wieje - jak to na wyspie. i taką pogodę bym chciała
ja jestem ciepłolubna.
Wczoraj Krzyśko jadł rosół na imprezie, bardzo mu smakował i nic mu nie było. Tabele żywieniowe tabelami ale ja mam swój rozum. (i tu może pojawić sie lawina negatywnych opini ;-))