Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U nas motyw ze smoczkiem zamiast kciuka nie zadziałał ;/ Do zaśnięcia tylko kciuk, a smoczek dalej leci niż widzę ;/Kaja miała smoczek tylko do uśnięcia
odstawiła bez problemu i to że poszła do żłobka niczego nie zmieniło
Adaś ma smoczka do uśnięcia, czasem do uspokojenia a w 99% przypadków wpycham mu! smoka żeby nie pchał do buzi kciuka a z braku kciuka też i innych palców
nie wiem już jak go zrazić do palców a szczególnie lewego kciuka!
pediatra mi powiedziała, że 'na tym etapie to normalne' i że mu minie ' z czasem' ale kurna coś długo ZA DŁUGO ten etap trwa już!
Martynka obudzila sie o tej porze na mleczko więc jej poszłam zrobić a gdy je wypiła postanowiła sie bawić
nie ma to jak zabawa o 4.00 rano
i do 5.30 walczyłam z nią żeby jeszcze poszła w kimono i na szczęście się udało ale mi sie juz odechciało spać
gdy by nie kalendarz i alarm w telefonie to bym się już z tym wszystkim pogubiła
chyba jakieś witaminy zacznę brać na poprawę pamięci tylko jakie

ja jeszcze żadnej z tego typu zabawek Martynce nie kupiłam bo nie mam kiedy do Baby Fanta pojechać bo zawsze coś
dobrze ze juz sie lepiej czujesz

to i tak nic mojej bratowy babcia nakarmiła jej synka grochówką jak miał 5 miesięcy
oni o tym nie wiedzieli bo byli w pracy w tym czasie dopiero na drugi dzień przyszła babunia się ich pytać czy małego brzuch w nocy nie bolał;-) a oni " nie a dlaczego miałby boleć?" a ona"bo dałam mu grochówki bo chciała"

wcześniej córkę do przedszkola odprowadzę. Potem telefon do dentysty
powiem Wam, że nie spodziewałam się takich problemów z ząbkami, bo regularnie chodzę do dentysty,a tu ciągle coś!
do tej pory ładnie zasypiał na pleckach..no zobaczymy, może to tak jednorazowo było.Ewa ja też kupiłam kubek 360, ale Hubert jakoś nie zainteresowany piciem z niego ;/ On chyba jest z tych leniwych: nie chce męczyć rąk trzymaniem kubka i kombinować jak z niego się napić ;-) Butla to jest to! No i chyba rozumiem, bo od samego początku tylko butla.