Hej

Kurcze cierpie na jakis pemanentny brak czasu:///
Dzis popołudnie spędzilismy na działce, narwałam dwa wielkie pojemniki malin znowuu i wyczyściłam już porzeczkę doszczętnie

Mama mi, tzn dzieciakom wczoraj w lesie jagód nazrywała
olcia no to najważniejsze że znalazł się ktoś sensowny kto udźwignie ten problem i pomoże...życzę tego z całego serca, bo tak bardzo szkoda maluszka

...no i Ciebie - mnie tez nic bardziej nie "rozwala" jak choroba dziecka, nie potrafię do tego podejść ze spokojem...eeech. ale będzie dobrze! nie martw się!:***
cristal wooow, no to pięknie poczynasz tam w tej pracy! :-) no no gratuluję! Ale rozumiem że skorzystać Ci się nie chce hehe, kurde za daleko trochę no

ale tak czy siak - musisz być niezła w te klocki;-)
asia a Jas na cycu? kurcze - może też taka Jego piurkowa uroda:/ a jak było z bratem? co lekarka powiedziała?
Ja dziś moją ważyłam na domowej, psadziłam klocuszkę i wyszło 8900 ale w pampersie i ciuszkach
Kupiłam wczoraj te obiadki z Hippa po 7 mies. (w tyg. gotuję sama ale na week zazwyczaj daję słoiczek bo bardziej wysilam się z obiadem dla nas;p) takie te w pojemniczkach, super te pojemniczki, bo potem fajnie się porcjuje swoje jedzonko i zamraża (ja zamrażam) polecam
cwietka cristal ja ostudziłam swój zapał pieluszkowy, przez chwilę się nawet zapaliłam ,ale stwierdziłam że moja fascynacja trwałaby przez okres zakupowy, potem szybko by wygasła...:/ a że to nie taki mały wydatek, więc dam sobie chyba spokój, choć fajno to nie powiem....
Zobaczymy jak się Wam sprawdzi....
ja mam fisia na punkcie chłonności, a tu gorzej z tym jak w jednorazoówkach, nawet tych gorszych...
Lecę o M film włancza