dzień dobry z rana
agaj - współczuję nerwów. Myślę, że Twój facet jest taki, że jak mu coś dopiecze, to nie dusi w sobie, nie pogada normalnie, tylko chce nerwy na wyładować na tych, których ma pod ręką - więc się Tobie dostaje
pewnie nawet żałuje wypowiedzianych słów, ale przepraszam w język szczypie
Powtarzaj mu, że często czekasz tylko na to 'przepraszam' - może dotrze

a to że nie o tym temat??? ale absolutnie!! przecież jesteśmy grudniowymi mamami - ale też kobietami, żonami, partnerkami
więc chyba każdy temat można poruszać
)
a co do płaczu Maciusia, kiedy tata się nim zajmuje - ta ja jak Ewa - nie ingeruję
da sobie radę
aha - Maciuś śpi w dzień mało - może 1-2 godziny łącznie. Czasami śpi dłużej, ale norma to te 1-2 godz.
agaj - współczuję nerwów. Myślę, że Twój facet jest taki, że jak mu coś dopiecze, to nie dusi w sobie, nie pogada normalnie, tylko chce nerwy na wyładować na tych, których ma pod ręką - więc się Tobie dostaje
pewnie nawet żałuje wypowiedzianych słów, ale przepraszam w język szczypie
Powtarzaj mu, że często czekasz tylko na to 'przepraszam' - może dotrze

a to że nie o tym temat??? ale absolutnie!! przecież jesteśmy grudniowymi mamami - ale też kobietami, żonami, partnerkami
więc chyba każdy temat można poruszaća co do płaczu Maciusia, kiedy tata się nim zajmuje - ta ja jak Ewa - nie ingeruję

da sobie radę
aha - Maciuś śpi w dzień mało - może 1-2 godziny łącznie. Czasami śpi dłużej, ale norma to te 1-2 godz.
. Poleciałam do lekarza bo wysypka wygląda jak różyczkę by miał(przy starszaku mającym kontakt z dziećmi wszystko jest możliwe). Lekarz rozłożył ręce i stwierdził, że nie wie skąd to. Wydaje się jemu, że to raczej kontaktowe. Jedyna nowość jaka u nas ostatnio była to nowy balsam do ciała. Był nim smarowany w niedzielę. Może być tak, że po kremie wysypie dopiero po dwóch dniach?
! Z maluchem nic nie może zrobić jak zacisnąć zęby
no pierwszy raz takie cus....myslałam zagryze, do 3 nie spała, tylko piszczała, spiewała i uskuteczniała gimanastykę...a jeść mleka tez nie chciała....nie wiem co sie jej porobiło

. Wysypało to i zejdzie samo. Kazał podać wapno i tyle.