• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
to i u nas podobnie się zapowiada, starsza 3,5 roku a waży 16kg, nie wiem tylko wzrostu, muszę ją chyba jakoś zmierzyć do drzwi
a maluśka to jeszcze ma przynajmniej 2 kg do nadrobienia do wyjścia z fotelika 0-9kg :)
chociaż dla nas na razie fotelik to sprawa abstrakcji od czasu jak sprzedaliśmy auto nie jeździmy nigdzie, bo i nie ma poco, więc i foteliki na razie zbędne

Hehe, no wiem, że dzieci są różne, ale Ida chyba taka bardziej przeciętna. Niecałe 10 kg na 10 miesięcy to chyba norma, nie? Mam nadzieję, że tak przynajmniej 1,5 roku w nowym foteliku pojeździ.

A nie wyobrażam sobie wozić dziecka do 2 roku życia w dotychczasowym foteliku :szok: (nawet gdyby się mieściło). Przecież Ida już dostaje nerwa przy każdej krótszej podróży (podczas długich robię wszystko, zeby spała). Myślę, że przodem do kierunku jazdy będzie lepiej - jak wreszcie będzie mogła patrzeć dokąd jedzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry