Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. On taki osłabiony troszkę widać i druga drzemka wpadła przez to o 17 i ona pewnie winna tego, że tak długo szalał.
hehe, woła mnie z pokoju, "mamo choć coś Ci pokażę", przychodzę i się pytam co a on rozkłada ręce i krzyczy "niespodzianka! Kocham Cię!" He he he

i teraz jest już ok
. Czyści się sam, to dobrze
. Żeby go tak w nocy ten katar nie męczył to byłoby całkiem nieźle z tą chorobą.
! Jakoś ostatnio szybko mi czas leci niesamowicie, też tak macie?
JAkoś tak serowo było (chyba podświadomie tęsknię za tym smakiem przez dietę) bo ogromna decha serów, spaghetti carbonara (robione na dwie tury bo nie miałam odpowiednio dużego gara do wymieszania
plus mała porcja dla synka w wersji bez boczku i śmietany;-)) potem jeszcze zapiekanki z mozarellą, do tego sernik (rety, naprawdę same sery
) i rożki francuskie z czekoladą i jabłkiem, na szczęście. Czyli znów cały dzień przy garach i zmywanie do 1 w nocy....ehhh