Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. W ogóle odnoszę wrażenie, że on taki leniwy w rozwoju jest i ruchowym i umysłowym. Mati w jego wieku to ho ho ho ile umiał! 
I Ida się w tym tak zapamiętuje, że raczej zapomina o tym, że głowę dzidziuś posiada tylko jedną.
. Dzisiaj znów rzucił się z wypoczynku... w moje ramiona, bo już wiedziałam co kombinuje. Na kojcu się wiesza i podciąga nogi. Trochę mnie to przeraża
.
. Pani w sklepie miała niezły ubaw. A Pani przedszkolanka tym bardziej. A jak usłyszała jak mówię "Antoś ty nawet roczku nie masz. Jak będziesz większy to też pójdziesz do przedszkola...." to w szoku była. No nic. Mały śpi. Idę zjeść słodycze, które dostał od dziadkowego mikołaja 
) to uprzedza mnie w działaniu juz macha palcem mówić nu nu ale i tak patrzy jaktu ugryżć żeby zrobić to co chce hehe
). Jakoś...nie lubię Warszawy