jakie macie plany na sylwestra??
My siedzimy w domu - film, planszówka i spanko
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My siedzimy w domu - film, planszówka i spanko![]()
Dzielna dziewczyna.to teraz ja żebyście sie za bardzo na temperaturze ewy nei skupiły zapytam

Są takie duże butle?
to też bym sobie badała temp. Ja póki co jadę na badaniu szyjki i śluzie i na razie się sprawdza aczkolwiek to trochę stresujące dla mnie. Dlatego przy wizycie u gina chcę poprosić o tabsy.

nie zlosc sie na dziewczynyi nie odgrazaj, ze pogadamy po drugiej ciazy, po juz po niej jestelZ całego serca Wam życzę, żeby udało Wam się z kolejnym Maluchem w pierwszym planowym cyklu, żebyście podeszły do tego spokojnie i na luzie i nie wyszukiwały w sobie objawów ciążowych po owulacji. A jak przyjdzie co do czego - to wtedy pogadamy.
my na syl wracamy do paryza, wiec bedziemy z dzicmi robic zabawe z sampanami dzieciecymi i nie tylko do polnocy, aby ogladac sztuczne ognie przy wiezy eifflato teraz ja żebyście sie za bardzo na temperaturze ewy nei skupiły zapytam