• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Sun jaki ładny..
Wrublik Twoje mi sie tez strasznie podobają.
Sun no ja wlasnie kombinuje jak tu się Fifka pozbyć...Najlepsze, że ja na łyżwach ostatni raz jeżdziłam w podstawówce :-p Choć od paru lat w Bytomiu robią sztuczne na jakims duzym placu i wcale nie drogie 3 zł wstęp 4 zl lyzwy. No ale dopiero w tym roku mnie psiapsiółka ciagnie z chłopakami naszymi...&&&&&&&&& żebysmy poszly :-)
Dzieciak po tym nurofenie nadal spi:szok::szok: a ja powinnam sprzatac ale...mam lenia :-p

Witam i ja przy kawce i ciasteczku-czyli w pracy ciag dalszy świątecznego obżarstwa...;)
Bodzia zdrówka zdrówka i raz jeszcze zdrówka...
sun co sie dzieje??? moze na zamkniętym poopowiadasz? suwaczek sliczny..
aluska to super że mąż docenił Ciebie jako kierowcę-brak komentarza to naprawde cos;)

a ja sie pochwalę ze wczoraj Lucinda zrobiła siku i kupke do kibelka:)

heja dziewoje!

sarka cieszę się że Ci sałatka posmakowała
widzę że coraz więcej udanych roczków... super!
aluśka dzięki że pytasz , dziewczynki zdrowiutkie, a ze mną... ach odbijają mi się święta :-(
Bodzia od podstawówki sporo czasu zleciało, ja bym już chyba nie weszła na lód :eek:

Wrublik no kawałek :-p Ale co tam!! Najwyżej zalicze pare upadków i sie posmieje. Z moją Monią NIC mi nie straszne, nawet to, ze będe elementem humorystycznym ;-)

Yvona - dzięki - jakoś tak wyszło że już nie mam wstępu na zamknięty - pewnie dlatego że długo mnie tam nie było.
No i wielkie gratulację za sukces kibelkowy.
Bodzia ja jeździć to się zaczęłam uczyć jak miała 20 lat (matko to już 10 lat temu), wynajęłam sobie instruktora - z resztą mega przystojnego ;) i mnie wszystkiego nauczył - znaczy się jeżeli o łyżwy chodzi :-D;-)

reklama
sun nie wiem czy istnieje ale jak dla mnie jest sliczna ja strasznie nie lubiałam jak mówiło mi sie Zuza a teraz z wiekim mi to obojetne ale taka mała Zuzka jest słodka no i w 100% pasuje do twojej córeczki
Yvona gratuluje i oby coraz wiecej takich sukcesów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry