Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie moge się doczekac przenosin do pokoju starszego brata. Młoda padła dobita wrażeniami. Ja też się trochę umordowałam. Ale musze podziękowac za przepisy bo robiłam ta sałatkę wrublikową słonecznik i tą sun - z łososiem i bardzo dobre naprawdę
do tego zrobiłam jeszcze krokiety z kapusta i grzybami i narobiłam tyle że zamrożę i będa jeszcze na sylwestra
robiłam tez te kulki serowe ale mi średni podeszły i zakąski z casta francuskiego z pastą z łososia też takie sobie. Cisat nie piekłam bo był mega tort zrobiony przez babcie, ale przeze mnie dekorowany, upiekłam tylko ciasteczka ryżowe z czekoladą, no i jeszcze ciasta poświateczne...a i tak kazdy przeżarty. wiem już na przyszłość że na urodziny małej nie mam co przesadzać z jedzeniem
i tak zrezygnowałam już z pieczarek smażonych w cieście i pieczonych golonek.
nie nie wiem jak mam to rozumieć hehehe...
Renczycia 2-3 bułki na śniadanie?Kobieto weź no się za siebie bo jak nie to przez kolano i po d...e
Ty faktycznie jesteś szczuplusieńka - polecam Świąteczne obżarstwo
Cholera czy ktoś się jeszcze obżarł tak jak ja??![]()

Wracając z Parczewa miałam okazję prowadzić samochód i mężuś o dziwo nie marudził zbytnio
a ze byłam 12.30 to niestety pocałowałam klamkę i jutro wybieram sie z samego rana a potem ze znajomą wyskoczymy na wyprzedaże

z przewiania Cię boli?
tylko nie mów że cały dzień nic nie jadłaś
Fajnie Ninie że pojechała z dziadkami nad morze:-)

tylko muszę sie śmieszyć bo to za dwa tygodnie prawie

Fifi złapał na odwrót (najpierw kieliszek potem rózaniec), ale rózaniec tez wkładał do kieliszka ;-)
A Zuzce już uczulenie zlazło - podejrzewam mandarynkę.