Hello dziewczęta
U nas po staremu,czyli ok.Praca dom,maluch i tak w kółko.Do Miko przychodzi moja mama,a po nowym roku będziemy go wozić do niej,kupiłam już nawet łóżeczko turystyczne żeby miał tam do spania,a później może się przyda dla drugiego malucha.
Sylwka spędzamy w domu z nasza wspólną koleżanką,z bratem męża i jego żoną.Umówiliśmy się tak że alkohol we własnym zakresie,bo każdy pije co innego.Ja zrobiłam dzisiaj z menem sałatkę,a reszta ma przynieść napoje i wędliny :-) a co hehe zawsze mieliśmy składki na domówkach albo umawialiśmy się co kto przyniesie :-)
Bodzia nonono ale z Ciebie niezła łyżwiareczka,sama tez bym pojeździła ale nie ma kiedy :/
Sarka polecam drinka z cytrynówki lubelskiej,pyszny i orzeźwiający :-)
Cytrynówka Lubelska - hit sezonu - YouThink Ja do szklanki 250ml dawalam jeden lub 2 kielonki (25ml) cytrynówki w zależności kto lubi więcej % 2 kieliszki soku jabłkowego,troszkę soku z wyciśniętej cytryny zalewałam spritem i do tego lód,pyyycha,a na lato to juz w ogóle full wypas
Missiiss ale franca z tej opiekunki
Cristal przykro mi mężulek stracił pracę :-((( Na pewno coś znajdzie :*
Aluśka zdrówka
Aaaa maskara jak pomyślę o szczepieniu po nowym roku :/
Kochane grudnióweczki w razie jakbym jutro nie dała rady zaglądnąć to życzę wam wszystkiego najlepszego w nowym roku,zdrówka przede wszystkim dla Was i Waszych rodzin :-***