• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

łoooo matkoooo! ale naskrobałyście

w związku z tym zabieram się za czytanie:baffled:

napiszę Wam tylko, że nie polecam bobu w ciąży:no:
i wierzcie mi na słowo...auuuu mój brzuszek...

reklama
a ja mimo wszystko ciesze sie, ze mam prace :-) czasem sie na szefa powkurzam, ale robota fajna, mam kontakt ze swiatem, na szkolenia mnie wysylaja itd. a zwolnic sie zawsze moge ;-) a na L4 ruszam od wrzesnia mam nadzieje.

u nas goraco nadal ...

Olcia czego nie polecasz???

tak się przyzwyczaiłam na podawanie ciąży w tygodniach, że się gubię który to miesiąc - zerknęłam teraz na rozpiskę i się okazuje, że za tydzień w weekend zaczynam 6 miesiąc!! :szok: Kiedy to zleciało??

bobu:dry: tzn taka ogromna fasola - bób

szósty miesiąc mówisz - szok! A ja z jednej strony chcę by do grudnia szybko zleciało, a z drugiej wiem, że będzie mi brzuszka po porodzie brakować. Tak też miałam z Matim. Czułam się jak pusty worek. Taka bezużyteczna:-)

hehe pusty worek - dobre. zobaczymy jak ja się będę potem czuła. już polubiłam brzuszek:-) i się przyzwyczaiłam :-)

aaaa bób - no tak, jak blondynka siedzę patrze się co piszesz i nie rozumiem :-D
mnie tam raczej brzucha brakować nie będzie... właściwie tęsknie już za ćwiczeniami, basenem itp. chce już wrócić do dawnej figury ;-)

Wiolcia na w sobotę w końcu się wybieram na basen :tak: wrócić do dawnej figury też bym chciała ale na to trzeba niestety poczekać..
a teraz dobranoc dziewczyny - lecę do wyrka :-)

No, no, Wiolcia a jak Ty to wyliczyłas? Kurde jak mnie sie ktos pyta to nadal mowie, ze 4 to chyba mnie się coś pier...dzieli. No tak ale nie moze byc 4, raczej 4,5 co najwyzej skoro to polowa... ale w sumie to ciaz trwa 9,5 miesiaca a nie 9. Nie wiem już teraz, musze sobie znaleźc jakas rozpiske ale mi sie wydawało zawsze ze 6 miesiac to jest sama koncowka drugiego trymestru czyli 26 tydzien?

Gosiu Weźmiesz katalog Argosu i coś wybierzesz, akurat się kończy to dużo promocji jest ;)

reklama
zobaczcie jakie fajne znalazłam:)

klikając w poszczególny tydzień ciąży wyświetla się jak nasze dzidzie sa ułożone w brzuszkach:)

Fetal development

proponuję wrzucić w ważne, przydatne, potrzebne :) Bardzo fajne ;)

Swoją drogą ciekawe kiedy nasze maluchy ułożą się już do porodu czyli glówką w dól i zaczną nas po żebrach kopać ;) Z miejsca, w którym czuje najwiecej kopniaków wnioskuję, że mój jest w pozycji pionowej :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry