Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w pierwszej ciąży brałam witaminki Feminatal i teraz też je biore, do tego folik i duphaston. Też mi włosy wypadają, ale pamietam że na początku pierwszej ciąży też tak miałam a potem pięknie mi rosły.
A to nie jest tak, że jak sie bierze feminatal to juz nie folik?
Ja na mój bolący migdał umówiłam się do laryngologa na wtorek 27.04 ale mam nadzieję, że do tego czasu mi przejdzie. Ten ból jest strasznie nieznośny.ja od dziś na l4 przez najbliższy tydzień
byłam u mojej lekarz bo wczoraj miałam silną biegunkę i od kilku dobrych dni mam problem z bolącym i suchym gardłem, no i widzi że jest dość zaczerwienione dostałam jakiś "bezpieczny" antybiotyk, ale uzgodniłyśmy że na razie go nie będę brała tylko witaminę C, dostałam w aptece ISLA do ssania bo jest to bezpieczny lek, a w razie wysokiej temp. mam brać paracetamol.
mogę jutro na spokojnie iść do ginekologa przynajmniej, nie zwalniając się z pracy bo tam jeszcze nic nie mówiłam.
u mnie dużo białego, wodnistegoDziewczyny chciałam się spytać, czy wy też macie albo miałyście biały, gęsty śluz??
ja też jestem amatorką arbuzów, nawet wczoraj mojemu J mówiłam, ze już niedługo po pracy codziennie będzie wstepował po jednego do sklepu, bo ja to takie ilości zajadamja tam uwielbiam arbuzy![]()