Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witamy...na kiedy termin?Witam się jako nowa grudniowa ciążówka![]()
a u mnie stan wiecznego szczęścia...tak mi się wydajęoj chyba jakiś hormon zaszała, co?ja to ryczę co chwila, dzisiaj rano ryczałam, potem się usmiechałam bo bliska osoba ze mną była a teraz znowu jestem sama i już się poryczałam i teraz się uspokoiłam znowu
ja też marzę o domku za miatem, najlepiej nad wodą...mamy swoje M-3 i nie sprzedamy tego mieszanka, ale oboje chcielibyśmy miejszce na weekendowe wypady ...eh ...moze kiedysmoże i tak- to ciążowa huśtawka.. ale tak bardzo chcę już być na swoim. Marzy się mi nasz domek, z pięknym ogrodem, przystrzyżoną trawką i dziećmi bawiącymi się w piaskownicy w ogrodzie...ehhh Rozmarzyłam się.
ja też miewam takie stany, ze mnie od kompa odrzuca, wtedy tez nie zaglądam kilka dni....ale nie dzisiaj super się czuję: poćwiczyłam, posprzątałam mieszkanie, obiadek palce lizać ...dzień pracowityJa się już witałam ale wpadam rzadko bo mnie jakoś odrzuca od kompa...Do tego mam zakaz czytania o badaniach itp. bo potem panikujeA, że choruje to nie moge się jeszcze dodatkowo stresować.
Ja mam mdłości...Prawie cały dzień..Przy Lolku takich nie miałam.Brzuch mam wielki ale to i wcześniej miałam bo ostatnio mi sie przytyło ;-);-);-) Ale dzięki temu wyglądam jak w ciążyZmęczona jestem a spać nie umiem..Koszmary mnie męczą..Jednak taki żywy trzylatek potrafi nieżle dać w kość;-);-)
ja tez na wynajmowanym ale nie narzekam bo ladne nawet i ma taras, a o swoim domku marze ale wpierw ziemia a o ta w dobrym punkcie dosyc ciezko tutaj, a Ty mamolka budujesz sie czy dopiero zaczniesz?
kbetina mi juz dzisiaj przeszlo moze jutro tez Ci bedzie lepiej![]()
moze to wam poprawi humorki jak nie widzialyscie jeszcze
u nas strasznie ostatnio skoczyly rachunki za energie a na prad jest wszystko, gazu raczej sie nie uzywa i tak jak za styczen przykladowo wychodzilo w ludziom do zaplaty 2000 koron tak 2 miesiace pozniej 4000 lub 5000 :/ mam nadzieje ze jak bede wysylala kolejny stan licznika w kwietniu nie padne na zawal![]()