• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzień dobry
chociaż dla mnie to ten dzień taki dobry to nie jest:baffled: męczyły nie dzis wymnioty a już myślałam że na mdłościach sie to zakończy bo niby każda ciąża jest inna a tu d..pa:no:
dzis ide do lekarza i może przypisze mi jakieś witaminki na te nie przyjemne dolegliwości:crazy:
wczoraj byłam na drugiej zmianie na szkoleniu a że trochę sobie pospałyśmy to zabrakło czasu na włącznie lapka:dry:

Bodzia witaj;-) współczuję mdłości:baffled: ja mam nadzieję ze lekarz mi coś dziś na to doradzi:sorry2:

reklama
dzien dobry, chociaz jak patrzę na pogodę to się żyć odechcewa.... dziś w pracy oczywiście ogrzewania brak, gardło mnie już boli i katar powrócił :(
Dziękuję dziewczyny za szybka odpowiedź o wiele sie uspokoiłam... calymi dniami patrzę i czekam kiedy minie ta magiczna granica 13 tygodni i doczekac sie nie mogę... chciałabym już każdemu powiedzieć.
Z wazniejszych rzeczy - wybrałam ginekologa i dziś zadzwonie umówic się na wizytę :)
Współczuję wszystkim wymiotującym, to musi być straszne... mnie męczą codziennie migreny i to takie, że glowy nie moge podnieść i po powrocie z pracy kładę się spać :((

Hej dziewczyny, u mnie bez zmian całkowicie. Gardło boli, piersi trochę pobolewają i to wszystko.
Wczoraj byłam u dentysty i na szczęście mieli znieczulenie dla kobiet w ciąży więc udało mi się przeżyć. Teraz jeszcze 2 dziurki do zrobienia i koniec.

witam Was wszystkie grudniowe mamusie:) myśle ze tez sie do nich zaliczam:) wczoraj odebralam bete i wynsi 2045:) czy to dobry wynik jak na 6 tydzien?

witam Was wszystkie grudniowe mamusie:) myśle ze tez sie do nich zaliczam:) wczoraj odebralam bete i wynsi 2045:) czy to dobry wynik jak na 6 tydzien?
Wynik wprost znakomity:-) gratulację i witam wśród grudniowych mamuś mam nadzieję, że teraz zrobisz uśmiechniętą minkę.

:(( własciwie to chciałam ci podsunąć ta myśl, żebyś zmianiła nicka ale nei cchiałam sie wtrącać ;-) Musisz założyć nowe konto, inaczej się nie da. Ale zaczynasz nowy, szczęśliwy etap w życiu więc założenie nowego konta będzie dobrym początkiem :tak:

reklama
Dziewczyny a teraz z cąłkiem innej beczki. Postanowilam dostosowac pokój na najwazniejszą osobę w rodzinie a co z tym idzie pozbycie się starych mebli zjamujących wiele miejsca, wypoczynku, nowy dywan...a potem juz tylko łóżeczko,zabawki itp.
I tu prośba do Was - prosiłabym o opinie co myślicie o tych meblach:
BodzioSystem układ 1 - FABRYKA MEBLI BODZIO
Podobają się Wam?? nie należę do osób zdecydowanych dlatego zawsze mi musi ktoś doradzić :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry