• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć dziewczynki :)

Zrobilam sobie kilka dni wolnego od kompa i dobrze ;-) nawet nie próbuje czytać bo chyba ze 20 stron naprodukowałyście ;-)

Idziemy dzisiaj na urodzinki do znajomej ale jestem wykończona bo Jula wstała o 7:20 wiec chodzę pół spiąca, może jak mąż wróci z pracy uda mi się z godzinke zdrzemnąć.

Julcia jest po pierwszym tygodniu w przedszkolu - swietnie dala sobe rade, ani razu nie plakala, no jestem tak dumna ze swojej córeńki, że nie wiem ;-)

Suwaczke wskoczył mi na 3-ci trymestr, hurrrraaa!!!! ;-)

reklama
myangel - dobrze, ze sie odezwalas, bo juz zaczelam sie o ciebie martwic .. ciesze sie, ze Jula dobrze sobie radzi w przedszkolu - przynajmniej dla ciebie jeden powod do zmartwien mniej ;)

aluska - ja zgagi nie mam, ale moja przyjaciola miala przed druga polowe ciazy i tylko rennie jej pomagalo

Bodzinka - trzymaj sie kochana cieplo! trzymam kciuki, zebys dala rade z terapia :)

o mnie tez czekaja porzadki szafkowe - od poczatku zwolnienia zamierzam powolutku sprzatac wszystkie szafy i pewnie tez wywale kilkanascie workow niepotrzebnych rzeczy. do tego jeszcze musze przearanzowac troche graty miedzy szfakami, zeby arobic miejsce dla malutkiej.

myangel - dobrze, ze sie odezwalas, bo juz zaczelam sie o ciebie martwic .. ciesze sie, ze Jula dobrze sobie radzi w przedszkolu - przynajmniej dla ciebie jeden powod do zmartwien mniej ;)

o mnie tez czekaja porzadki szafkowe - od poczatku zwolnienia zamierzam powolutku sprzatac wszystkie szafy i pewnie tez wywale kilkanascie workow niepotrzebnych rzeczy. do tego jeszcze musze przearanzowac troche graty miedzy szfakami, zeby arobic miejsce dla malutkiej.

To prawda, nawet nie wiesz jaki przeżywałam stres ;-)

Ja też mam zamiar powywalać troche rzeczy ale z szafy... męża. NIe wiem co on na to, podejrzewam, że będzie się buntował ale kurde 50% z tego co tam jest to już nie nosi tego od 2 lat. Teraz to on jest coraz większy i już raczej nie wróci do tamtego rozmiaru. Muszę z nim poważnie o tym porozmawiać ;-)

Ewa86 miłego goszczenia brata z żoną i córcią:tak::tak:
oby ból głowy nie dokuczał Ci dzisiaj:dry:
Joamar fajnie że mama zadeklarowała swoją pomoc:tak::tak:
Bodzinka dużo zdróweczka życzę Tobie i Lolkowi:tak:
myangel milej zabawy na urodzinkach:tak::tak:
To super że Juleczka dzielnie zniosła pobyt w przedszkolu:tak::tak:
Gratuluję wkroczenia w 3 trymestr:-):-)
Gufi a ja myślałam że rennie nie wolno zażywać w ciąży:dry:

cześć mamusie :)
ja na chwilkę i nie wiem czy jeszcze tu dzisiaj zajrzę bo jak mąż jest ze mną to cały czas jesteśmy w ruchu :) dzisiaj na grila najpierw na chwile do siostry lecimy, a wieczorkiem na purtel (zbijanie szkła na szczęście młodej parze - takie wyjaśnienie bo nie wszędzie ten zwyczaj jest :D )
życzę miłego weekendu, bez bólu, zgagi itd :D

myangel nareszcie się odezwałaś! :)

Ostatnia edycja:
myangel - dobrze wiem, co przezywalas, bo ja mialam ten sam stres w zeszlym roku jak Ninka szla do przedszkola!

aluśka
- moze zapytaj lekarza o rennie, bo na pewno moja przyjaciolka brala.

Gosia B. - dobrze, ze napisalas wyjasnienie, bo ja nie mialabym pojecia o co chodzi ;)

moi wybrali sie na basen i po drodze zepsul im sie samochod. oczywiscie sto razy mezowi mowilam, ze cos jest nie halo i pare razy mi zgasl, ale on oczywiscie sie na wszystkim zna i stwierzil, ze to nic takiego :angry: na szczescie po Ninke pojechali moi rodzice, a jego kolega holuje do mechanika .... no comments

ja przynajmniej w tym czasie nagotowalam dla calej brygady - gulasz, kapusniak ze slodkiej kapusty i jeszcze sos pomidorowy z 3 kg pomidorow :tak:

a moje zdjecie w nowej fryzurce wrzucilam na zamkniety

Jak zwykle weekend i mało nas. Widzę, że większość ma jakieś plany wieczorne, mi też nieoczekiwanie wyskoczył panieński, mam nadzieję tylko, że nie będę wyglądała jak wieloryb w klubie:tak:.
Dziś się dowiedziałam, że marcin prawdopodobnie jak teraz wróci 02.09 to zostanie 6 tyg. i wypadnie tak, że w grudniu i połowę stycznia będzie w domu. Nie będę sama na szczęście:-):-):-)

cześć mamusie :)
ja na chwilkę i nie wiem czy jeszcze tu dzisiaj zajrzę bo jak mąż jest ze mną to cały czas jesteśmy w ruchu :) dzisiaj na grila najpierw na chwile do siostry lecimy, a wieczorkiem na purtel (zbijanie szkła na szczęście młodej parze - takie wyjaśnienie bo nie wszędzie ten zwyczaj jest :D )
życzę miłego weekendu, bez bólu, zgagi itd :D

myangel nareszcie się odezwałaś! :)

:*

Pierwszy raz słyszę o takim zwyczaju ;-)

myangel - dobrze wiem, co przezywalas, bo ja mialam ten sam stres w zeszlym roku jak Ninka szla do przedszkola!

aluśka
- moze zapytaj lekarza o rennie, bo na pewno moja przyjaciolka brala.

Gosia B. - dobrze, ze napisalas wyjasnienie, bo ja nie mialabym pojecia o co chodzi ;)

moi wybrali sie na basen i po drodze zepsul im sie samochod. oczywiscie sto razy mezowi mowilam, ze cos jest nie halo i pare razy mi zgasl, ale on oczywiscie sie na wszystkim zna i stwierzil, ze to nic takiego :angry: na szczescie po Ninke pojechali moi rodzice, a jego kolega holuje do mechanika .... no comments

ja przynajmniej w tym czasie nagotowalam dla calej brygady - gulasz, kapusniak ze slodkiej kapusty i jeszcze sos pomidorowy z 3 kg pomidorow :tak:

a moje zdjecie w nowej fryzurce wrzucilam na zamkniety

W przyszlym roku Julcia bedzie szła do szkoły - dopiero będę stresować :-P Tutaj 4 latki posyła się do szkoły :)

No to sie nastałaś przy garach ;-)

Juz pisalam, że wygladasz świetnie :)

Hejka;-)

myangel dobrze ze już jesteś:tak:...za rok i mój urwiszon być może pomaszeruje do 1 klasy (taki plan) więc bedziemy przeżywac to razem;-)

Ja wysprzątałam chałupkę, na obiad niewyszukane ale dobre naleśniki, ciągle bym coś jadła i mam doła bo rozrastam się w tempie światła:zawstydzona/y:
Strasznie boli mnie ciągle dolny odc. kregosłupa, dzis tak rozchodzi mi się na biodra i uda więc to więzadła, mówia że ju się nie czuje tego całego rozchodzenia przy drugiej ciązy, widac ja mam inaczej bo strasznie mnie to ciągle męczy:sorry2:

Gosia tez nie znam tej tradycji, no ale co region to inne zwyczaje:tak:To dobrej zabawy zyczę!!!:)))

gufi no to sw popływali:-p a tak serio to współczuje popsutego auta, w tej chwili tez mamy jedno kaput, no ale jest drugie cale szczeście ale to się odczuwa jak były dwa bo teraz sobie wyszarpujemy auto:-D

na zgage rennie jak najbardziej można:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry