Amur
Fanka BB :)
Noe zebys to zle zrozumiala. Siostra w ciazy z corka byla okropnie brzydka...Możenie mam bladego pojęcia [emoji51]
Mam synków dwóch i ciąże totalnie inne, ale takich pryszczy to ja nie pamietam [emoji28][emoji28][emoji28]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noe zebys to zle zrozumiala. Siostra w ciazy z corka byla okropnie brzydka...Możenie mam bladego pojęcia [emoji51]
Mam synków dwóch i ciąże totalnie inne, ale takich pryszczy to ja nie pamietam [emoji28][emoji28][emoji28]
Noe zebys to zle zrozumiala. Siostra w ciazy z corka byla okropnie brzydka...
A chciala bys corke ? ❤O Matko [emoji28] żebym tylko dzieci nie straszyła [emoji317][emoji6]
P.S. Spokojnie, przyjmuje na klatę .. będę brzydka tym razem jak noc październikowa [emoji28]
A chciala bys corke ? [emoji173]
Super fajnie przeczytać takie rzeczyMi właśnie w ciąży cera robiła się bardzo ładna i strasznie dużo energii miałam.Na dziewczynkę jadłam dużo słodyczy i owoców a od mięsa mnie odrzucało musiałam jeść na siłę bo groziła mi anemia.Na chłopca jadłam i piłam strasznie dużo produktów mlecznych, zaczęłam pić kawę (kiedyś była ohydna) i ciągnęło mnie do piwa uwielbiałam jego zapach(tak to nie cierpię piwa ) odrzucało mnie od kiełbasy z grilla. Moja siostra na chłopca miała te same objawyMamy chłopców z tego samego rocznika.
To sie ciesze, a wszytkie ciaze byly z tych lekkich czy zle znosilas? Testuje za 7 dniJa ze starszym litrami piłam sok pomarańczowy,słodycze bleee np
Z młodszym np już słodkie bardzo-bardzo, ale sok już nie i wolałam się gazowanego np napić od czasu do czasu [emoji28], ale cerę miałam super w obu ciążach ..
To sie ciesze, a wszytkie ciaze byly z tych lekkich czy zle znosilas? Testuje za 7 dni
Dziekuje to fajnie ze dalas rady tak dlugo pracowacZe starszym ciąża cudowna, objawów zero tylko pod koniec puchnące dosyć nogi,ale pracowałam prawie do końca to trochę pewnie się przyłożyło .
Młodszy za to męczył mój żołądek do około 14 tc i później już było super [emoji4] , ale urodził się bardzo szybko, a starszy męczył dłużej [emoji4]
Trzymam kciuki za dwie kreseczki [emoji110][emoji110][emoji110]