aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dzień dobry:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musisz być naprawde duuuma z synka ,ze w tym wieku juz bez pampersa chodzi

:-)
A tak mi sie nie chce
:-)

Pochwal się jak u Was przebiegała nauka nocnikowania

Tak moje dzieciaczki były w 7 niebie, wyszalały się aż za bardzo i spać zaś nie chciały pójść:-) Byliśmy blisko Ciebie w poniedziałek nad morzem z dzieciaczkami pobiegać po piasku

i 2 dni grillowalismy

Będę czułą sie bardziej spokojna jak Oliwierek będzie wśród dzieci

Okna mają 175cm wysokości 
i myślałam, że go rozerwę na strzępy
Ja nie mam pojęcia jak on je wymierzał
, ale cóż chyba zawieszę takie przykrótkawe

ale cos nie chce mi sie wierzyc ze mialabym takie szczescie. A jak z weekendem na texel wybieracie sie wciaz?????Antea nawet jak dla mnie wyjątkowo szybko i bezproblemowo... zaczełam w piatek wieczorkiem i tylko mu wytłumaczylam ze sisiu i kupa teraz ma robic na nocnik... nie zaskoczył tego wieczora bo zanim poszedł spac zmoczył 3 pary gatek... w sobote jak wstał od razu zalozyłam tylko same majtki i spodnie, przez cały dzien zabrudził 3 pary z czego w dwoch wyladowała kupa.... w niedziele bylismy umowieni z kolezankami z innego forum na spotkanie w Roterdamie i wlasnie tej wizyty obawiałam się najbardziej ale było ok bo wołał na nocnik siusiu i do niego robił (zabralismy nocnik ze sobą pod wózek do parku rozrywki)... pod koniec dnia zapomniał sie i zmoczył 2 razy majtki i raz strzelił kupala... a w poniedziałek az do dziś zacząl wołac tez na kupe i poki co za kazdym razem zdązył ;-)Twiggless Gratki dla AntosiaPochwal się jak u Was przebiegała nauka nocnikowania
![]()