reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzin dobry
Twiggless gratujuje Antosiowi!!!:tak:Musisz być naprawde duuuma z synka ,ze w tym wieku juz bez pampersa chodzi:tak::tak:
Agasta i jak Claudii bez cyca?Nie protestuje?
Sencilla ja tez niestety nie przyjade ,bo ide do pracy,z reszta dzis tez.
Ania faktycznie dzis masz szalony dzien!Ty to masz powera kobieto:tak::tak::-)
Gosia biedny Dann ,moj Michas na szczescie szczepienia przechodzi dobrze.W poniedziałek idziemy do CB a czy szczepionka bedzie nie wiem ,a nie chce mi sie popatrzyc w ksiazke:eek:
My dzis do pracy prasowac na pare godzin.Pewnie troche tego bedzie ,bo na wczasach byli:baffled:A tak mi sie nie chce:eek:
Ide o Misiu cos wola
AAAAAAaaaaaaa zapomnialam powiedziec,ze MIchas siedzi sam oczywiscie jak go posadze:tak::-)

Ostatnia edycja:
bry,
u nas nic nowego, jutro na kontrole czy szyjka dalej ok, we wtorek mam ezgamin z prawka (teoria) a w czwartek znowu kontrola i usg
a takto to znowu pol nocy nie spalam niedosc ze zgaga to jeszcze laski mi skakaly jak szalone ze az bolalo wiec pewnie cos zjem i zasne...
A poki co...

Witam Was raz jeszcze:tak:
Twiggless Gratki dla Antosia:tak::tak::tak::tak: Pochwal się jak u Was przebiegała nauka nocnikowania:confused:
Karola Brawo dla Michałka:tak::tak::tak: Tak moje dzieciaczki były w 7 niebie, wyszalały się aż za bardzo i spać zaś nie chciały pójść:-) Byliśmy blisko Ciebie w poniedziałek nad morzem z dzieciaczkami pobiegać po piasku:tak::tak::tak: i 2 dni grillowalismy:tak::tak::tak:
Ja z pracy jak na razie zrezygnowałam bo ponieważ nie miałam zaufania do mojej opiekunki, kobitka ok, nie miałam się do czego doczepić w sumie, ale jakoś intuicja dopowiadała mi coś innego. Może przesadzam, ale jak każda matka bałam się o moje serduszko...:-:)-:)-( Zdecydowaliśmy z moim M, że Oliwierek pójdzie na 2 dni w tygodniu do żłobka, więc właśnie załatwiamy dofinansowanie:tak: Będę czułą sie bardziej spokojna jak Oliwierek będzie wśród dzieci:tak::tak::tak:
O 12:00 muszę odebrać Nikusia i jedziemy kupić mu sandały, bo kupiłam mu wcześniej japonki i go obtarły:-(;-)
Mój M wymierzył mi okna i kupiłam firanki, w poniedziałek patrzę na to okno i stwierdzam, że wysokość to raczej nie będzie 140cm (firanki kupiłam 160cm) przykładam je do okna a tam sporo brakuje:szok::szok::szok: Okna mają 175cm wysokości :wściekła/y::angry: i myślałam, że go rozerwę na strzępy:angry::angry: Ja nie mam pojęcia jak on je wymierzał:no::no:, ale cóż chyba zawieszę takie przykrótkawe:baffled::cool2::cool:

Jagoda gratuluję maleństwa, pochwal się bo ja tylko po opisie gg widzę, że zostałaś mamą:-)
Beauty jak Ci idzie gościna:confused:

Wybaczcie kobitki jeśli coś pominęłam ale już nie pamiętam o czym pisałyście:no:
Miłego dnia:tak:

dzien dobry kobitki,

Anetko, a jednak zrezygnowalas?
Karola, slodki jest MIchas! Po prostu cudny chlopaczek z niego.
Jesli ktoras z WAs sie wybiera na urodzinki, to niestety, ale musze je przelozyc na 13go czerwca w sobote, bo Tosia sie rozchorowala... A ja razem z nia... :-(

czesc dziewczyny
Daanus juz w porzadku wczoraj mial goraczke ale to przespal i rano wstal jak nowo narodzony myslalam ze bedzie gorzej:happy::happy::happy:
Sencilla a wlasnie ci mialam napisac ze przyjedziemy w piatek ale w sobote tez bede mogla i nawet lepiej mi pasuje bo teraz mam wizyte w szpitalu na rano w den helder i tak to 2 razy bym musiala brac prom
Twiggles gratulacje teraz to juz dorosly chlopak:-):-):-)
Anetko ja tez nie chce dawac mojego opiekunce jakos mam tez dziwne odczucia co do tego. dobrze ze mi sie tak ulozylo ze z moim M. mozemy siedziec na zmiane z malym, wogole jak mi moj M. zaczal obliczac urlop dzisiaj to wyszlo ze mialabym wrocic tylko na 2 miesiace:-D:-D:-D ale cos nie chce mi sie wierzyc ze mialabym takie szczescie. A jak z weekendem na texel wybieracie sie wciaz?????

Twiggless Gratki dla Antosia:tak::tak::tak::tak: Pochwal się jak u Was przebiegała nauka nocnikowania:confused:
Antea nawet jak dla mnie wyjątkowo szybko i bezproblemowo... zaczełam w piatek wieczorkiem i tylko mu wytłumaczylam ze sisiu i kupa teraz ma robic na nocnik... nie zaskoczył tego wieczora bo zanim poszedł spac zmoczył 3 pary gatek... w sobote jak wstał od razu zalozyłam tylko same majtki i spodnie, przez cały dzien zabrudził 3 pary z czego w dwoch wyladowała kupa.... w niedziele bylismy umowieni z kolezankami z innego forum na spotkanie w Roterdamie i wlasnie tej wizyty obawiałam się najbardziej ale było ok bo wołał na nocnik siusiu i do niego robił (zabralismy nocnik ze sobą pod wózek do parku rozrywki)... pod koniec dnia zapomniał sie i zmoczył 2 razy majtki i raz strzelił kupala... a w poniedziałek az do dziś zacząl wołac tez na kupe i poki co za kazdym razem zdązył ;-)

Dziewczyny, ja dzis strasznie kombinuje, ale wiekszosci osob pasuje w niedziele przyjsc na te urodzinki... (Gosiu, swoja droga to ja mowilam nie o tej sobocie, bo w te sobote jedziemy na koncert, ale o przyszlej. A w niedziele bys mogla przyjechac?) WIec zapraszam w te niedziele :) mam nadzieje, ze juz nic do tego czasu sie nie zmieni :-D

reklama
Witam ponownie,
prze chwilą wóiliśmy do domku.
Dziewczyny Claudia nie dostje cyca od kąd wróciłam do pracy czyli od 30 marca. Co prawda dostawąła cyckowe mleko ale nie piła z piersi tylko z butli. No i powiem wam szczerze, że na butelkowym mleku wytrzumuje nawet 4-5 bez jedzenia a na cyckowym nawet 3 nie dawała rady...
Będę później nareczka

Do góry