reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ja to sie ciesze jak pospie do 6:-Da dzisiaj tak wlasnie bylo;-)ale Jessi budzi sie w nocy.Daje jej wody i spi dalej.Idzie je gorna lewa jedynka i troszke marudzi.A narazie wyglada tak,nasz maly Wampirek

Załączniki

• P7040220.JPG
    P7040220.JPG
    43,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
dzien dobry
Ale Holandia dała wczoraj, nikt sie nie spodziewał ze dojdą tak wysoko. Ja przez tego mojego chłopa sama zwariowałam na punkcie piłki:-D. Urlop mija spokojnie, troche mi już smutno za moim M.:zawstydzona/y: nastepnym razem jak pojade to troche krócej.
Dzieki dziewczyny za gratulki, bedziemy sie przeprowadzać w okolice Eindhoven czyli dla nas drugi koniec Holandii. Mam nadzieje ze sie tam szybko zaaklimatyzujemy. A tyle jeszcze przed nami nawet mieszkania jeszcze nie mamy, a tak malo czasu juz zostało:baffled:Najbardziej mi szkoda że teraz będziemy mieć daleko na plaże no ale nie można mieć wszystkiego naraz:cool2:
Wszystkim solenizantką życze wszystkiego najlepszego!!!!!
I witam również nową mamusie:-)

Gosiu...

Ja czasami sie do Eindhoven zapuszczam bo na lotnisko!!!!:-D To sie może kiedyś umówimy na kaweczke....Pomału sie wszystko znajdzie nie martw sie i nim sie obejrzysz bedziesz jak u siebie!:tak::tak::tak:
Czarna cool ten twój wampir.... :-D Czy ona ma dwójki już tak?a teraz dopiero jedynki?
Super to wygląda!!!:-)

No dwojeczki dwojeczki,smieszne rzeczywiscie,ale jedynki juz prawie widac.A na dole ma tylko jedynki i troche jej chyba niewygodnie bo zacisnac szczeki nie moze zabardzo be jej sie te dolne wbijaja w dziasekla na gorze.Ide do niej bo cos mi smierdzi ;)

jakie słodkie ząbki :D czyżby rósł nam forumkowy Szablozębny :D:tak:
no myśmy oglądali meczyk wczoraj... masakra, co u nas w mieście się działo! Jedna wielka tragedia, do 4 w nocy wracali nawaleni i darli się:
"Oranje is de beste!" czy jakoś tak :D
ale dobrze- cieszę się- chyba nawet stałam się lokalną patriotką :)

wstałam pół godziny temu i kompletnie nie mam pomysłu na obiad... KOMPLETNIE...
może barszcz czerwony z fasolką? co Wy na to??

Carionio ale masz spanie!!! :-D Super...pozazdrościć - śpij póki możesz hihi..
Co do barszczyku to ja uwielbiam - ale dziś u mnie gulasz z plackami ziemniaczanymi albo jak kto woli z kaszą...:tak: bo sie już mięsko rozmroziło....
Słonko pięknie świeci choć troszkę chłodna.Lece powiesić pranko na balkonie.
Moi siedzą na kanape i tv oglądają - pojadając wiosenne kanapki na drugie śniadanko.
A ja tkwie w książkach ze szkoły....:sorry2:

A co wy w planach dziś macie?

Carinio śliczny brzusio:tak:
Aniu dziękuję, ale jak na razie jest do dupy:wściekła/y: Rodzinka przełożyła mi sprzątanie z czwartku na środę, bo im nie pasuje, ja zajeżdżam i pocałowałam klamkę, a na jutro już mam dzień zaplanowany, więc zła jestem jak nie wiem co:wściekła/y: Dzwonię do nich, a oni nie odbierają telefonu, poczekałam pod drzwiami jeszcze 15 minut i pojechałam:wściekła/y::wściekła/y:

oj tam spanie, ja ide spac kolo 2 w nocy i wstaje o 10 :D spie jak normalny człowiek :D 8 godzin prawie jak niemowle :D
aleś mi smaka zrobiła na placki ziemniaczane! tylko szkoda, że nie mam ziemnaków ;p skończyły się kurde.
Ja dzisiaj w planach mam upranie poszew z kanapy... a co z tego wyjdzie- nie wiem, bo jak na razie siedze przy komputerku :p

reklama
anetka, nie denerwuj sie! zlosc pieknosci szkodzi- hoalndrzy dbaja tylko o czubek swojego nosa :p szczegolnie pracodawcy. Ty sie wypnij jutro na nich :D hehe:-D:-D:-D:-D

Do góry