Siemka...
Carinio alez ty piknie po górolsku godosz...

a tak na poważnie z jakiego miasto w PL jesteś?
Natka moje dzieciaki 4 razy w tyg sa poza domem...Karina w szkole od 9-15.30 a Erni w pon-czw.9-15 gasthouder a wt-pt w Kinderkober
... Nie zamierzam pracowac 40godz tyg tylko najwyzej 12h a najlepiej 8h:-) tygodniowo.... Victor pójdzie do gasthouder gdzie jego brat...
Ale mam jeszcze pytanko...czy której z was mąż pobiera taka kase z tytułu "na niepracujacą żone"?
moze dysponujecie jakimis info na ten temat... BARDZO PROSZE....
Agasta GRATULACJE ty jak zawsze łokciami przez świat...i tak trzymaj...

Własnie skonczyłam robić traktatie do przedszkola z okazji narodzin brata dla Ernesta...bede dopiero wieczorkiem...miłego dnia...
Carinio alez ty piknie po górolsku godosz...

a tak na poważnie z jakiego miasto w PL jesteś?
Natka moje dzieciaki 4 razy w tyg sa poza domem...Karina w szkole od 9-15.30 a Erni w pon-czw.9-15 gasthouder a wt-pt w Kinderkober
... Nie zamierzam pracowac 40godz tyg tylko najwyzej 12h a najlepiej 8h:-) tygodniowo.... Victor pójdzie do gasthouder gdzie jego brat...Ale mam jeszcze pytanko...czy której z was mąż pobiera taka kase z tytułu "na niepracujacą żone"?
moze dysponujecie jakimis info na ten temat... BARDZO PROSZE....
Agasta GRATULACJE ty jak zawsze łokciami przez świat...i tak trzymaj...

Własnie skonczyłam robić traktatie do przedszkola z okazji narodzin brata dla Ernesta...bede dopiero wieczorkiem...miłego dnia...

Czasem z tymi wszystkim skaczę po 3 piętrach i czekam z 10min na windę
Ona do mnie, że nie przyszła tutaj komentować mojej pracy, bo wszystko jest ok zrobione, a ja do niej i właśnie dlatego, że jest wszystko dobrze zrobione chcę mieć zapłacone za wszystkie godziny ponieważ gratis nie będę pracować
robię najszybciej z dziewczyn i dobrze :-), ale po takim weekendzie (gość spędza więcej czasu w pokoju dlatego jest bardziej brudno) mając 20 pokoi nie jest realnym się wyrobić w 5h