reklama
Dzień dobry...
Dzieki kochane za rade... może jeszcze ktoś coś podpowie...
w sprawie tej płatności za opieke...
Aniu tort pieluchowy mi sie zdaje ze to taki stos paczek pampersów związany wstążeczką na górze...hihih Robale czy tak?
Anetko dobrze ze walczysz o swoje
a jeśli chodzi o gadulstwo to we mnie masz pokrewną duszę...
a teraz widzę ile ja gadam bo moja Karina bije mnie na łeb i szyje...jej to buzia sie wogóle nie zamyka. Wczoraj to z moim M do 3 nie zdążyliśmy policzyć a ona zaczynała nowy temat,hihi
:-)
:-)...
Ja pije kawkę i zmykam do geemente....
Dzieki kochane za rade... może jeszcze ktoś coś podpowie...
w sprawie tej płatności za opieke...Aniu tort pieluchowy mi sie zdaje ze to taki stos paczek pampersów związany wstążeczką na górze...hihih Robale czy tak?
Anetko dobrze ze walczysz o swoje
a jeśli chodzi o gadulstwo to we mnie masz pokrewną duszę...
a teraz widzę ile ja gadam bo moja Karina bije mnie na łeb i szyje...jej to buzia sie wogóle nie zamyka. Wczoraj to z moim M do 3 nie zdążyliśmy policzyć a ona zaczynała nowy temat,hihi
:-)
:-)...Ja pije kawkę i zmykam do geemente....
Załączniki
Hej
Aneta w zdaniu personeelszaken, szaken nie ma zadnego znaczenia, bo slowo to sklada sie z dwoch czlonow personeel i zaken, czyli sprawy personalne. (troche zle to sobie podzielilas ;-) )
A robota trafila mi sie jak slepej kurze ziarnko.
Zajmuje sie administracja dotyczaca personelu, organizacja spotkan, konferencji miedzynarodowych dyrka z klientami (biore w nich udzial jako tluamcz) itp itd. Praktycznie codziennie cos innego, wiec na nude nie narzekam.
Jak zrobie to, co mam zaplanowane na dany dzien, to ide do domu a placone mam za godz kontraktowe :-)
wczoraj np. to myslalam ze pekne ze smiechu, jak szef przyszedl i oznajmil, ze dostalismy jako firma VIP-owskie zaproszenie na zakupy do pewnego znanego sklepu i ze o 15 tam jedziemy
No i pojechalismy cala brygada
a na firmie zostal tylko stazysta, ktory mial za zadanie odbierac telefony 
Normalnie ful wypas taka praca, idziesz na zakupy i jeszcze ci za to placa

Obkupilam sie w fajowe ciuchy, przecenione z 100 euro na 7,5 albo z 60 na 2
Normlanie ceny

Poki co jestem bardzo zadowolona

Aneta w zdaniu personeelszaken, szaken nie ma zadnego znaczenia, bo slowo to sklada sie z dwoch czlonow personeel i zaken, czyli sprawy personalne. (troche zle to sobie podzielilas ;-) )
A robota trafila mi sie jak slepej kurze ziarnko.
Zajmuje sie administracja dotyczaca personelu, organizacja spotkan, konferencji miedzynarodowych dyrka z klientami (biore w nich udzial jako tluamcz) itp itd. Praktycznie codziennie cos innego, wiec na nude nie narzekam.
Jak zrobie to, co mam zaplanowane na dany dzien, to ide do domu a placone mam za godz kontraktowe :-)
wczoraj np. to myslalam ze pekne ze smiechu, jak szef przyszedl i oznajmil, ze dostalismy jako firma VIP-owskie zaproszenie na zakupy do pewnego znanego sklepu i ze o 15 tam jedziemy
No i pojechalismy cala brygada
a na firmie zostal tylko stazysta, ktory mial za zadanie odbierac telefony 
Normalnie ful wypas taka praca, idziesz na zakupy i jeszcze ci za to placa

Obkupilam sie w fajowe ciuchy, przecenione z 100 euro na 7,5 albo z 60 na 2
Normlanie ceny

Poki co jestem bardzo zadowolona

Robale
Fanka BB :)
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Robale super sprawa z tym "torem"

Agasta wymarzona praca dla każdej babki
Super!
Aniu ja płace mojej opiekunce 4,5e plus bilety tramwajowe .Powiem ci ,że już żadko się trafi pani co bierze mniej
Robale super sprawa z tym "torem"

Agasta wymarzona praca dla każdej babki

Super!Aniu ja płace mojej opiekunce 4,5e plus bilety tramwajowe .Powiem ci ,że już żadko się trafi pani co bierze mniej

natka86
mamusia Zosieńki
cześc dziewczyny, właśnie wróciłam z ostatniego, jak myślałam, echo.... okazało się ża mały ma jedną nerkę większą , a drugą mniejszą, mam skierowanie do szpitala na kolejne echo żeby to potwierdzic, albo nie, mam nadzieje że bedzie wszysko ok, ale i tak jestem załamana... normalnie niewiem co ze sobą zrobic... reszta w porządku, waży ok 1600 gram, reszta wymiarów też w normie, tylko te nerki......
karola82_82
mama slicznego Michałka
Natko tylko się nam nie załamuj
Nie wiem czy pamiętasz ale my mieliśmy ten sam problem
Podobno u chłopaków to jest prawie że standard
tak mi mówili lekarze.
Pod koniec ciąży powinny się wyrównać
U nas tak było
więc się nie denerwuj 

Nie wiem czy pamiętasz ale my mieliśmy ten sam problem
Podobno u chłopaków to jest prawie że standard
tak mi mówili lekarze.Pod koniec ciąży powinny się wyrównać
U nas tak było
więc się nie denerwuj 
reklama
ello
kiedys tu przez chwilke pisalam ale ostatnio brak mi chyba natchnienia hihi albo to moze len (?)
ale musze sie przyznac ze czasem tu zerkam i podczytuje....
GRATULACJE dla Mam ktore ostatnio urodzily swoje kochane Maluszki! Zdrowka zycze!
Natka > nie martw sie! to napewno nic zlego! Musze Ci powiedziec ze ja tez mam nerki o roznych wymiarach. A wyszlo to przypadkiem...
A dokladniej zeby Ci to przyblizyc > jedna jest szersza i krotsza a druga dluzsza i wezsza
no ale nic mi sie nie dzieje!
Zyje juz tyle lat na swiecie i jest dobrze! Wiec niezamartwiaj sie bo to niema sensu! musisz sie usmiechac i cieszyc kazda chwila zeby Maluuszek tez byl szczesliwy
Pozzdrawiam
kiedys tu przez chwilke pisalam ale ostatnio brak mi chyba natchnienia hihi albo to moze len (?)
ale musze sie przyznac ze czasem tu zerkam i podczytuje....
GRATULACJE dla Mam ktore ostatnio urodzily swoje kochane Maluszki! Zdrowka zycze!
Natka > nie martw sie! to napewno nic zlego! Musze Ci powiedziec ze ja tez mam nerki o roznych wymiarach. A wyszlo to przypadkiem...
A dokladniej zeby Ci to przyblizyc > jedna jest szersza i krotsza a druga dluzsza i wezsza
no ale nic mi sie nie dzieje!
Zyje juz tyle lat na swiecie i jest dobrze! Wiec niezamartwiaj sie bo to niema sensu! musisz sie usmiechac i cieszyc kazda chwila zeby Maluuszek tez byl szczesliwy
Pozzdrawiam