Robale
Fanka BB :)
Dzień dobry. Mino iż już miałam się nie odzywać na tym forum ( ponieważ zrezygnowałam, nie powiem czasem Was podczytuję ) to muszę się jednak wypowiedzieć bo już nie mogę. W 100 procentach wspieram Iskierkę, nie dlatego że dziewczynę lubię i mam do niej ogromny szacunek, ale dlatego że dziewczyna dobrze pisze. Co do wątku jaki otworzyła podoba mi się, dużo czytam wypowiedzi na jej wątku, nie boli mnie to jak opisują swoją ciążę, jak się cieszą lub opowiadają co je boli dziś, tam jakoś jest inaczej jest pewna grupa dziewczyn która z tego co widzę szanuje się nawzajem, lubią ze sobą pisać. Na wątku Holandia, mam wrażenie że jest teraz grupa przewodnicząca, ta najmądrzejsza która innych traktuje niżej, sorki ale takie mam odczucia, jeśli ktoś się czuje urażony to z góry przepraszam. Ja na waszym wątku dobrze się czułam nie powiem że nie, ale to już nie to samo forum. Ale naprawdę wchodząc tutaj, czytając wasze posty, nie ma miejsca dla mnie, tu nie siedzą już te kobiety które kiedyś rozmawiały o różnych sprawach ( owszem są poruszane ale kończą się kłótnią zazwyczaj ).Nie które wypowiedzi są dla nie których niewidoczne, nie można mieć do kogoś żalu że się przeniósł na inny wątek, widocznie tam się lepiej czuje. A Wy robicie jakąś aferę, przykro mi trochę że odeszłam, ale tu się zrobiło nie sympatycznie. nie chcę wskazywać które osoby się zaczęły wywyższać bo nie o to chodzi, każda z nas wie kto tak na prawdę się zmienił. I proszę Was nie patrzcie na kogoś z góry bo ktoś ma mniejsze doświadczenie jeśli chodzi o wiek, czy posiadanie dzieci. Bo uwierzcie mi osoby które nie mają dzieci, wcale nie są gorsze od Was, może nie mają doświadczenia w wychowywaniu ale na pewno poradzą sobie jak każda z Was, bo niech każda sobie przypomni jak było przy jej pierwszym dziecku. Ja po 3 poronieniu odpuściłam sobie, już sie nie staram o dziecko. Ale nigdy nie poczuję się gorsza od tych co mają. To tyle. naprawdę życzę Wam dużej cierpliwości i wyrozumiałości do siebie, a nie przepychanek które dziecko jest lepsze i w czym jest mądrzejsze, bo każde jest idealne i cieszcie się tym że je macie, że mieliście szanse je urodzić. To tyle, co chciałam napisać, mam nadzieję że nie będzie teraz kolejnej afery z powodu mojego postu, ale każda go przemyśli. Trzymajcie się. Pa