reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

i płaczę co noc...

pobiłabym trochę tależy, ale nie chciałoby mi się potem tego byrdelu sprzątać. nie mam żadnego wsparcia w moim facecie - właściwie to teraz siedzi w pokoju obok i oglądają we trzech nowego laptopa kolegi, a jak zaczęłam płakać, to stwierdził, żebym shizowała sobie dalej i wyszedł! Niech go ch.. strzeli!

dziekuję, ze chociaż wy jesteście ;)

reklama
sara musisz sie trzymac :)
i ciesz sie dniem nie mysl o dzidz a zobaczysz :)
ja z tego nie myslenia mam slonia 7 kilowego :)
Przepraszam slonice :)

Sara też to kiedyś przechodziłam
Teraz mam większy dystans i wiarę w co ma być to bedzie. Dziecko to nie zabawka na zawołanie- przyjdzie w odpowednim dla neigo czasie.
przede wszystkim mamusia musi być wyciszona, wyluzowana żeby organizm przyjął ciążę- ciągłe nerwy i próby bo trzeba frustrują i Ciebie i męża. Wiadomo nie ma takiej możliwości starajac się o dzidziusia żeby o tym nei mysleć.
Ale najpierw zbadaj siebie, jeśli wszystko o.k. a przez rok ( chyba że jesteś po 30 tsce ) to po pół roku męza i dopiero można mówić o jakiś problemach.
A tymczasem nie myśl tak intensywnie- co ma być to będzie i i tak wszystko jest zapisane w górze ;)

anusieńka to samo powtarz mi mój mąż ja mam 20 lat on 30 wiec za dwa miesiące idziemy do lekarza a o bebe staramy sie od sierpnia. dzieki za te słowa wsparcia zaczynam wierzyć ze tak własnie bedzie czyli dobrze

Sara chodź do wątku głównego- tam dużo dziewczyn opowiada o swoich problemikach i można o nich zapomnieć!!!!!!!!
Chodź i nie płakusiaj

Sol nie martw sie moim zdaniem najlepiej poszukać pomocy u psychologa, ja sama od niedawna chodze , mam problemy ze sobą to niszczy mój związek z mężem i wogóle ze wszystkimi, i wiemjak bardzo pomagają takie rozmowy z dobrym lekarzem, który nie bedzie bagatelizował twoich problemów bo nie ma rzeczy nie ważnych w przypadku załamań i depresji

Anusnieńka ja czasem tam bywam ale wydaje mi sie że nikt mnie nie zauważ jest kilka dziewczyn które tylko ze sobą rozmawiają i nie ma jak sie wciąć zadko dostaje tamm odpowiedzi na swoje pytania i pocieche na doła

Saraaa pisze:
Anusnieńka ja czasem tam bywam ale wydaje mi sie że nikt mnie nie zauważ jest kilka dziewczyn które tylko ze sobą rozmawiają i nie ma jak sie wciąć zadko dostaje tamm odpowiedzi na swoje pytania i  pocieche na doła

Oj nieprawda - wystarczy ze się włączysz i zaiteresujesz czyimś problemem to odrazu ktoś Ci odpisze.
I dziewczyny pamietają kto z czym i dlaczego- jest lista testowiczem, wiadomo kto kiedy testuje- naprawdę jest fajnie.
Właśnie na takie poboczne wątki rzadko się zagląda.
Zapraszam.........

reklama
anusienka ja juz sie wpisałam na liste i testuje 31 przed sylwestrem bo chcemy zabalować i przydało by sie wykluczyć ciąze, już ide na ten główny wątek

Do góry