Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba cos w tym jest bo moja kolezanka, ktora ma blizniaki robi tak samo, chociaz kolorem musza sie roznicewus widzę że nie stawiasz na ubieranie bliźniaków tak samo!
I zgadzam się z Tobą!
Oglądałam kiedyś w telewizji że dzieci nie powinno się ubierać tak samo, bo tracą swoją osobowość;-) Nie wiem na ile jest w tym prawdy![]()
Ja jeszcze nic nie mam... jakoś nie mam natchnienia... na internecie dużo szukam a w sklepach tak jakoś mi się nic nie podoba i jeszcze się nie skusiłam... ale muszę przyznać że bardzo ładne ciuszki kupiłyście i muszę się kiedyś w końcu wybrać do Smyka czy gdzieś... 
Myślę że w tych czasach jest to raczej żadkie zjawisko przy dobrym USG,ale co nie znaczy że się nie zdarza.Ps. Chyba nie ma szans żeby lekarz się pomylił co do płci, prawda? Nie chcę kupować chłopięcych ciuszków jeśli ma to być dziewczynka...![]()
Ps. Chyba nie ma szans żeby lekarz się pomylił co do płci, prawda? Nie chcę kupować chłopięcych ciuszków jeśli ma to być dziewczynka...![]()
każdy powiedział, że dziewczynka, więc myślę, że często się nie mylą. Koleżanki, które urodziły też zawsze znały płeć, osobiście nie znam przypadku, żeby okazało sie przy porodzie, że jednak płeć jest inna niż lekarz powiedział :-)