reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja też jeszcze jutro nawiedzę jeden HM jak uda mi się troszkę czasu znaleść. Poluję na jeszcze jedną tuniko-sukienkę taką fioletową;) To w razie czego anecznik dam ci znać co i jak z damskimi spodniami:)
Ale moja koleżanka jak się dowiedziała że są przeceny to popędziła i zakupiła podobno jakaś chustę i sweterek, więc chyba sporo rzeczy jest przecenionych:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ooooo czapek nie widziałam przecenionych;) Kurcze i bodziaków u nas też na dziewczynki nie widziałam, muszę chyba to jeszcze jutro sprawdzić, bo mnie zaintrygowałaś;)

Też zaliczyłam H&M na szczęście same małe rozmiary zostały i dla chłopców mniejszy wybór, ale i tak prawie 50 zł zostawiłam dobrze że byłam z moim to mnie powstrzymał :-)
W zasadzie to kupiłam dwie czapeczki i jedne rękawiczki do kąpletu i body z tygryskiem na rozmiar 80 :-D W zasadzie to niewiem po co bo ciuchy ma ale trudno :-) Chyba sprzedam jego ciotką informację o przecenach w H&M :-)

Jeszcze kupiliśmy dziś kombinezon w SMYKU dla młodego :-) za bagatela 6,90 zł :-D
Mój dostał dla małego dwa bony w pracy i po ich wykorzystaniu tylko tyle musieliśmy dopłacić, takie zakupy to ja mogę robić :-)

reklama
W tarasach też już jest przecena siostra dziś rano było złota tunika i pare innych rzeczy już zakupione a skoro na targówku od środy to pewnie w środe lub czwartek się wybiore chyba że przez ten mróz mi sie odechce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry