WIRAN
Fanka BB :)
Dzięki muszę się wybrać do Puław;-) akurat czekałam na promocjęno ja z innej beczki
w carrefurze pieluchy pampersa w promocji np 4 132 szt za 84,99 zł i husteczki 6 szt za 24,95 zł:-)
to tak dla zainteresowanych:-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki muszę się wybrać do Puław;-) akurat czekałam na promocjęno ja z innej beczki
w carrefurze pieluchy pampersa w promocji np 4 132 szt za 84,99 zł i husteczki 6 szt za 24,95 zł:-)
to tak dla zainteresowanych:-)

dziewczyny, czy Wasi mężowie (partnerzy) maja maszynki elektryczne do golenia? gładka buzia po tym? jaka najlepiej tzn jakiej firmy? na prezent wymyslilam, bo kiedys o tym wspominal![]()
mój ma philipsa, dostał na którąś tam rocznicę ślubu i wcale jej nie używadziewczyny, czy Wasi mężowie (partnerzy) maja maszynki elektryczne do golenia? gładka buzia po tym? jaka najlepiej tzn jakiej firmy? na prezent wymyslilam, bo kiedys o tym wspominal![]()
wybuliłam tylko kasę a maszynka leży.Mój mąż sam sobie kupił taką maszynkę, ale szybko wrócił do zwykłych. Twierdził że źle mu się nią goli, on zresztą ma twardy zarost więc może dlatego. Jeśli chcesz kupić mężowi maszynkę to najlepiej niech on sam sobie wybierze jaka mu się podoba, najwyżej jeśli chcesz żeby bała mini niespodzianka to niech Ci pokaże ze dwa lub trzy modele które mu odpowiadają a Ty któryś kupisz. Dla porównania nie wiem jak Ty ale np. depilator to wolałabym sobie sama wybrać :-)