Kasiek1983
Fanka BB :)
teraz w rossmanie pampersy 4 70szt za 43,99 - na pewno gdzie nie gdzie są tańsze ale u mnie tylko rossman na miejscu 
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mała miała je 2 razy założone. Tylko rozmiar był za duży, więc ciężko mi powiedzieć, jak się układają na pupie. Ponadto ja tylko jednego zmieniałam- a wkrótce po założeniu mała zrobiła kupę i musiałam ją znowu przewijać, więc też ciężko mi cokolwiek powiedzieć o ich chłonności. Są mniej miękkie niż pampersy i babydream, przypominają mi Dadę (rozmiar 2, pozostałych nie znam ;-))Dziewczyny używała któraś te realowskie pampersy (quality czy jakoś tak)??
ta kostka jest swietna!! ma bardzo duzo funkcji i nie jest droga jak na to wszystko
CENTRUM EDUKACYJNE - KOSTKA WIELOFUNKCYJNA__kurier (1449385889) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a dla dziewczynek polecam Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro