reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Dziewczyny, ktore zakupiły wozki JEDO FYN 4DS... którą wersje kupiłyscie: classic czy freeline?? Bo ja sie zastnawiam... Kurde nie wiem ktora wybrać,choć wiem,ze to mala różnica. Bo to tylko budka,ale oprócz dwóch okienek w wersji freeline to jeszcze ta budka jest taka jakby ciensza, bo ta classic to taka jak 'zimowa kurtka' grubachna i pikowana... Oszalałam troche...?! plis poradzcie...

ja mam classic. dwa okienka mi nie potrzebne :-) a po za tym classic jest bardziej klasyczny hihi freeline mi sie jakoś nie podobało nie podobało :-)

Co do lampki to jak narazie będzie taka: 14.jpgSkorupa jest źródłem światła i dodatkowo ma rzucać na ścianę i sufit gwiazdki. No zobaczymy, póki co czekam na dostawę.

zdec - tak świeci do góry, pod skorupą żółwia są żarówki i przez te dziurki mają być podobno rzucane te gwiazdki:-) Mam jeszcze takie fotki: 9.jpg niebieski_big.jpg Zobaczymy czy zda egzamin, bo też jej na oczy nie widziałam, jedynie z opisu wnioskuję że może być fajna:-)

Muszę to mojemu pokazać, bo ostatnio coś chciał kupić naklejki fluorestencyjne (czy tam jakie:P) na sufit żeby się tak ładnie świeciły:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry