reklama

Idziemy na zakupy :)

Dobra żarty się skończyły:P
Kupiłam właśnie pościel, nie ma na co dłużej czekać. Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj zamówię materac, tylko czekam na odpowiedź fizjoterapeuty. No i reszta to już pierdółki mi zostaną:)
Ewela wzięłam w końcu tą satynową co pokazywałaś. Zobaczymy co z niej będzie;)

reklama
Dobra żarty się skończyły:P
Kupiłam właśnie pościel, nie ma na co dłużej czekać. Mam nadzieję że jeszcze dzisiaj zamówię materac, tylko czekam na odpowiedź fizjoterapeuty. No i reszta to już pierdółki mi zostaną:)
Ewela wzięłam w końcu tą satynową co pokazywałaś. Zobaczymy co z niej będzie;)
Pochwal się;)

tzn, takie pojedyncze grające zabawki do zawieszenia?? Ja pewnie będę miała kilka różnych jak znam mopja mamę :)

No właśnie takie co grają, wibrują itd bardziej emocjonalnie będą rozwijać dziecko niz takie zwykłe....chcociaż wiem jak to jest jak cos sobie upatrzę;)W sumie cena atrakcyjna tego pałąka;)

tzn, takie pojedyncze grające zabawki do zawieszenia?? Ja pewnie będę miała kilka różnych jak znam mopja mamę :)

też mi sie wydaje że taka zabawka z pozytywką będzie praktyczniejsza :-) jak dziecko płacze to zawsze można włączyć muzykę :-) a to co pokazałaś moim zdaniem jest za duże do wózka i fotelika
zresztą zobaczę jakie będzie moje dziewcze :-) zawsze można dokupić...

Ostatnia edycja:
Tak na mnie dzisiaj podziałał ten poród ona_m, że kupiłam oprócz pościeli jeszcze materac, w końcu zdecydowałam się na lateksowo-kokosowy, mam nadzieję że się sprawdzi, bo trochę kosztował:-( Kupiłam jeszcze: literki z imieniem i firankę do pokoju małej:-) Czekam teraz na to wszystko, szczególnie na wczorajsze boldery i naklejki i zacznie się zabawa w przyklejanie:-)

Tak na mnie dzisiaj podziałał ten poród ona_m, że kupiłam oprócz pościeli jeszcze materac, w końcu zdecydowałam się na lateksowo-kokosowy, mam nadzieję że się sprawdzi, bo trochę kosztował:-( Kupiłam jeszcze: literki z imieniem i firankę do pokoju małej:-) Czekam teraz na to wszystko, szczególnie na wczorajsze boldery i naklejki i zacznie się zabawa w przyklejanie:-)

Ja mam problem z firanką a gdzie kupiłaś??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry