reklama

Idziemy na zakupy :)

Co do ciuszków... powiedzcie mi tak orientacyjnie, ile tego wszystkiego macie? Ja myślałam że mam sporo ale z tego co widzę to wy już całe komody macie wypełnione ubrankami do 3 miesiąca... :) chyba pora wybrać się na zakupy ciuszkowe!!! :)

To że mamy to nieznaczy że tyle jest potrzebne:)
Ja uważam po czasie że przesadziłam....

reklama
Ja też mam jak sądzę za dużo, ale 95% ubranek dostałam, więc tyle już mieć muszę, pieniędzy na tym nie straciłam. Gdybym miała kupować to kupiłabym połowę tego co mam:tak:

Jak mi dzisiaj mąż oznajmił że jutro ustawiamy w pokoju tak jak już ma być, to dzisiaj szybciutko zamówiłam naklejki i border - muszę wykorzystać to dopóki ma wenę:) Ale pokażę wam wszystko jak już będzie na ścianie:)

Mi sie już śni po nocy ze mam za duzo kupiłam 200 szt. ubrane od jednej dziewczyny ale one sa góra do 5 mies. szwagierka tez chojnie obdarowała i teraz moge nie prac przez 4 miesiace samych pajaców mam 60 szt. Moj moz mów ze zwariowałam , moze i TAK.. ale wszystko zgonie na hormony...

ja w rozmiarze 50 też nic nie mam, w sumie na 56 też niewiele, zaszalałam za to z 62, tak myślę że na koniec może początkiem czerwca jak już będę wiedzieć jak duży jest maluch to najwyżej coś dokupię z rozmiaru 56

Witam, jeśli chodzi o ubranka ja nie mam wielu- jak na razie. Pokupowałam sama trochę głównie bodziaków i mam ok 15 szt z długim rękawem i z krótkim,kilka śpioszków(5), parę pajacyków(10) jakieś bluzeczki, spodenki, sukienki nie jest tego dużo choć ciągle coś dokupuje. Jeśli chodzi o rozmiary to tak pół na pół 56 i 62. Jak chcę coś kupić (bo mnie się wydaje za mało) moja mama ciągle mnie powstrzymuję mówiąc, że po pierwsze taki maluszek długo nie pochodzi w tych małych ciuszkach, a dwa jak się urodzi to jeszcze mnóstwo ludzi będzie mnie obdarowywać ciuszkami, tak więc lepiej nie kupować za dużo bo potem i tak poła będzie bez użyteczna, a wybierać będę tylko te w które najłatwiej i najszybciej ubiorę dziecko i w których ono będzie dobrze się czuło.

Tak więc staram się słuchać mamy i nie szaleć choć nie powiem że to trudne bo ciuszków prześlicznych jest tak dużo i tak wiele by się chciało.;-)

reklama
Kurcze nie straszcie mnie tym rozmiarem 50. Nie mam z niego nic:( Fakt że niektóre 56 są malutkie i jeszcze mniejsze:szok::szok:
A patrząc na to jak się dobrze dziewczyny trzymają, to sądzę że taki rozmiar może się u nas na czerwcówkach nie przydać:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry