reklama

Idziemy na zakupy :)

Aniu nie wiem jak to urządzenie z chicco ale my kupilismy cos takiego jak Paula była malutka tylko ze nie pamiętam firmy i u nas nie sprawdziło się wogóle :no:

Co do tego przewijaka to kolezanka z Wrocka sobie taki zakupiła i jest bardzo zadowolona zwłaszcza ze oni dość czesto jeżdża z maluchem :-)

No właśnie my też często jeździmy, właściwie co weekend;) I jeszcze w dodatku moja mama sobie coś wymyśliła, że z dzieckiem będę u niej siedzieć całe lato, a nie kisić się w mieście. Ale zobaczymy jak to będzie, na razie nie jestem tak do końca do tego przekonana...

W sumie skorpioniczkaa to coś jest z tymi rzeczami których się potem nie używa. Układałam dzisiaj w komodzie i się tak zastanawiałam, czy ja w ogóle o połowie z tych rzeczy nie zapomnę potem że mogę je małej ubierać.

A tak poza tym, to jak układacie w komodzie ciuszki, szufladami od najmniejszych do największych?

Ostatnia edycja:
reklama
Zdec na komary to kup w markecie takie urzadzonko do kontaktu. Ja mam takie niebieskie chyba raid i kupujesz do tego takie wkłady niebieskie , co wieczor wkladasz ten jeden wklad i mowiac szczerze to komarow w mieszkaniu nigdy nie mialam.Ale nie w pokoju tam gdzie spisz tylko np.w korytarzu. Naprawde mi sie sie sprawdzilo.

A tak poza tym, to jak układacie w komodzie ciuszki, szufladami od najmniejszych do największych?
Ja tak wlasnie ulozylam, do tego rodzajami: body z krotkim, osobno z dlugim, pajacyki, itp. Chociaz musze przyznac ze np ciuszki 56 z H&M zupelnie inaczej wypadaja niz 56 z innej firmy, wiec pewnie wszystko wyjdzie pozniej w praniu:-D

No właśnie my też często jeździmy, właściwie co weekend;) I jeszcze w dodatku moja mama sobie coś wymyśliła, że z dzieckiem będę u niej siedzieć całe lato, a nie kisić się w mieście. Ale zobaczymy jak to będzie, na razie nie jestem tak do końca do tego przekonana...

W sumie skorpioniczkaa to coś jest z tymi rzeczami których się potem nie używa. Układałam dzisiaj w komodzie i się tak zastanawiałam, czy ja w ogóle o połowie z tych rzeczy nie zapomnę potem że mogę je małej ubierać.

Aniu ja mam tak w 1 szufladzie mam body i pajacyki - 56 , 62
w drugiej mam spodenki, spiochy, półspiochy i bluzki,sweterki z długim rekawem-56-62
w 3 mam kurteczki, czapeczki, skarpetki i pieluchy tetrowe
Wieksze ubranka od 68 do 80 schowałam do szafy do pawlacza w miare jak mały bedzie rósł to bede po prostu podmieniała

Aniu ja mam tak w 1 szufladzie mam body i pajacyki - 56 , 62
w drugiej mam spodenki, spiochy, półspiochy i bluzki,sweterki z długim rekawem-56-62
w 3 mam kurteczki, czapeczki, skarpetki i pieluchy tetrowe
Wieksze ubranka od 68 do 80 schowałam do szafy do pawlacza w miare jak mały bedzie rósł to bede po prostu podmieniała
jA MAM TAK POUKŁADANE JAK tY ;)

Ja mam w pierwszej szufladzie 56 i 62 ,a w drugiej 68 i 74 oraz wszystkie rozmiary wszystkiech spodenek. A kurteczki i bluzy mam w pudełku kartonowym na pólce :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry