reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
:-D Dostałam pościel

Moja ocena - super !!!! :-) Pościel mięciutka, delikatna , dobrze uszyta. Lepiej wyglada niz na zdjeciu. Wstawilam ja wlasnie do prania,zeby szybko wyschła i mogłabym ja pokazac wam juz w łozeczku :-)

Jedyny mankament,ale moze po praniu sie to zmieni- ta kołderka do wozeczka strasznie sztywna,ale zobacze po praniu jaka bedzie :)

Moja ocena - super !!!! :-) Pościel mięciutka, delikatna , dobrze uszyta. Lepiej wyglada niz na zdjeciu. Wstawilam ja wlasnie do prania,zeby szybko wyschła i mogłabym ja pokazac wam juz w łozeczku :-)

Jedyny mankament,ale moze po praniu sie to zmieni- ta kołderka do wozeczka strasznie sztywna,ale zobacze po praniu jaka bedzie :)

U kogo tą pościel kupiłaś?? nie mogę znaleźć linka :-)

To mnie utwierdziłaś w przekonaniu że warto kupić:) Kupię po następnej wypłacie:) Mam nadzieję że szybciej się mała nie urodzi:P

Hej dziewczyny,
jesli chodzi o pościel to polecam Wam to, co sama kupiłam, a co poleciła mi koleżanka.

Feretti kołderka+poduszka antybakteryjna PROMOCJA (1034107571) - Aukcje internetowe Allegro

Kołderka antybakteryjna i hipoalergiczna. A co najważniejsze, dziecko się pod nią nie poci, nie jest mu też zimno, bo kołderka zatrzymuje ciepło i odprowadza parę wodną. Koleżanka sprawdziła na swojej córci i poleciła, więc kupiłam. Mam nadzieje, że ja też będę zadowolona :)

zdec wklajam foty z łozeczka mojego

IMG_6361.jpg

IMG_6362.jpg

IMG_6359.jpg

IMG_6360.jpg

Ewela naprawdę super pościel wygląda :-).

Ja zamówiłam My Sweet Baby urocza pościel z haftowanym misiem ale niestety jeszcze nie przyszła :-(, więc narazie łóżeczko stoi sobie z materacem tylko. A do zdjęcia włożyłam pościel na zmianę żeby zdjęcie ładniej wyglądało :-D.

Oczywiście komoda ma już kupiony przewijak. A łóżeczko ma na dole 2 szuflady ale niestety nie widać bo obok stoi nasze łóżko :-).

Załączniki

• Komoda.jpg
    Komoda.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 101
  • Ł
    Ł
    15,2 KB · Wyświetleń: 99
reklama
Wklejam fotkę łóżeczka naszej Karolci. Jeszcze jest nie rozłożone. Mąż chciał już downo to zrobić a ja mu nie pozwoliłam, teraz sama chyba będe musiała złożyć.
Nie pamiętam które z was mają chyba takie.

Załączniki

• 1ł
    1ł
    35,8 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry