Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Ja wreszcie wqczorej kupiłam kocyk.....dobrze że nie zamawiałam go z allegro bo w Smyku kosztował 25zł.
a Ja wreszcie wqczorej kupiłam kocyk.....dobrze że nie zamawiałam go z allegro bo w Smyku kosztował 25zł.
Ja nozyczki w gotowanej wodzie tylko, a ze szczotką to sie boję bo mam z naturalnego więc nie wiem właśnie co robicTo kolejna rzecz której nie opłacało się kupować na allegro, a ja nic więcej nie potrzebowałam...na alegro z kosztami przesyłki wychodziło około 30zł.
Mam pytanie jaki krem z filtrem macie dla maluchów??
I drugie czy mam wygotować szczotkę do włosków, grzebień i nozyczki, czy tylko umyć je w gorącej wodzie, a nożyczki dodatkowo w spirytusie na przykład??
Ja swój też dziś wyprałam, właśnie schnie w łazience bo pogoda do kitu....Jutro jadę do lekarza więc ostatni raz przed porodem zalicze Lumpek, może jeszcze coś fajnego za groszę znajde dla Bąbla chociaż mam już wszystkiego sporo ale jakoś mnie tam ciągnie.
Mam dokładnie taki sam![]()

A tak poza tym, to jak układacie w komodzie ciuszki, szufladami od najmniejszych do największych?