• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

Moj mezulek tez dosz sporo przytył przy moich zachciankach wiec mamy plan razem wracac do formy
ciekawe jak to bedzie wygladalo

reklama
Kasiula, u nas to samo - mój Krzyś też bardzo dużo utył i zaczyna opracowywać strategię skutecznego odchudzania od marca/kwietnia :D

dziewczyny! Nie jest źle, dopóki z wagi nie słychać głosu: PROSZĘ WCHODZIĆ POJEDYNCZO!!! :laugh: :laugh: :laugh:

KingaP pisze:
dziewczyny! Nie jest źle, dopóki z wagi nie słychać głosu: PROSZĘ WCHODZIĆ POJEDYNCZO!!! :laugh: :laugh: :laugh:

;D ;D ;D ;D ;D
Kinga, jechałam z 3 osobami w windzie i włączył się alarm od przeciążenia (może teoretycznie jechać 5 osób)
śmiałam się, że jestem 2w1, no i Krzyś to jakby półtorej osoby ;D ależ sąsiedzi się śmiali hihihi

reklama
osinka pisze:
KingaP pisze:

;D ;D ;D ;D ;D
Kinga, jechałam z 3 osobami w windzie i włączył się alarm od przeciążenia (może teoretycznie jechać 5 osób)
śmiałam się, że jestem 2w1, no i Krzyś to jakby półtorej osoby ;D ależ sąsiedzi się śmiali hihihi

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
wyobrażam sobie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry